Jakter på ving

Stewart Downing seiler opp som et mulig transfermål til en plass på flanken. Dani Pacheco vil bli involvert med førstelaget under pre-season.

Downing søker seg vekk
Stewart Downing er en av dem som Rafael Benitez har på sin blokk over flankespillere, og nå har spilleren selv gått ut og sagt at det kan være tid for å forlate Middlesbrough. Det gjør at et nærmest samstemt engelsk pressekorps mener at Rafa Benitez nå vil prøve å sikre seg spilleren det antydes har en prislapp på £12M. Ifølge Middlesbrough er han imidlertid ikke til salgs.

- Manageren vet at når du skal spille for England må du spille på toppnivå, eller så kan du miste plassen din, sier en Stewart Downing som har fått bra med tillit etter at Fabio Capello ble engelsk landslagsjef. Capello uttalte nylig at Downing var den spilleren som hadde overrasket ham mest positivt.

Venstrevingen signerte imidlertid en ny 5-årig avtale på Riverside forrige sesong, etter lange forhandlinger, og manager Gareth Southgate bekrefter at man ikke har planer om å selge 24-åringen.

- Jeg kjempet for å få ham til å signere en ny kontrakt og han er ikke til salgs, slår Southgate fast.

Avisen Abendzeitung påstår at Liverpool sammen med Chelsea og Milan har vist interesse for Bastian Schweinsteiger hos Bayern München og Tyskland.


Heder til Pacheco og Duran
Hjemme i Malaga har Dani Pacheco og Francis Duran mottatt heder etter at de to ungguttene har spilt på reservelaget til Liverpool. De spilte begge tidlig i sin karriere i Malaga. Pacheco har nylig måttet melde forfall til Spania U17 med en skade, men ifølge nettsiden i Malaga så har Rafael Benitez gitt beskjed til tenåringen om at han vil være involvert med førstelaget når pre-season starter.

- Det har vært en veldig positiv erfaring å være i England, selv om jeg har hatt to alvorlige skader, sier Duran. - Nå håper jeg at skaden kan leges helt og at jeg kan komme sterkt tilbake.

- Sesongen har blitt litt hektisk siden jeg også har spilt for Spania U17, men det var en oppmuntring å få en telefon fra Rafa Benitez om at jeg skal være med førstelaget under pre-season, bekrefter Pacheco.