Javier aksepterer utestengelsen

I lys av det røde kortet Javier Mascherano pådro seg mot Manchester United, og karantenen han fikk i den anledning, fremstår han nå som en angrende synder.

Javier Mascherano forteller, etter at han ble pålagt å sone tre kampers karantene for sin framferd etter den omdiskuterte utvisningen mot Manchester United, at han aksepterer straffen han har blitt tildelt, og vil ta lærdom av situasjonen i fremtiden.

- Jeg er ingen skitten spiller. Jeg har ikke for vane å vise mangel på respekt ovenfor dommere, jeg liker ikke det, og jeg kan bare tenke på den høye intensiteten av kampen mot Manchester United, og at det affiserte min oppførsel den dagen. Jeg var ikke meg selv, men det ønsker jeg ikke å bruke som unnskyldning.

- Det er en dårlig ting når du ødelegger for dine lagkamerater, og de står tilbake ti mot elleve grunnet deg, spesielt mot Manchester United.

Om lagkameratenes reaksjoner kan den lille argentineren fortelle at de har tatt det hele bra, og oppført seg støttende i etterkant av hendelsen.

- De har vært støttende, og det har Liverpool-fansen også, men det tar ikke bort smerten. Når jeg ser tilbake på kampen, gjorde jeg feil da jeg henvendte meg til dommeren. Jeg tok kontakt for å snakke med ham, men jeg forstår at dette ikke var noen god ide. Jeg reagerte dårlig på det røde kortet fordi jeg ikke kunne skjønne at dette hendte meg.

- Jeg må lære min lekse, men gå videre fra dette, og glemme hva som har skjedd. Jeg håper folk vet at jeg prøver å være rettferdig og at jeg ikke har til hensikt å være aggressiv.

Nå vil den hardtarbeidende midtbanespilleren se videre frem mot Champions League-kampen mot Arsenal til uka, en kamp han gleder seg til.

- Jeg må konsentrere meg om kampene jeg kan spille, og holde fokus på Champions League. Vi har nytt et veldig godt resultat mot Arsenal, og jeg ser veldig frem til returkampen.

- Det er nå tid for meg til å bevege meg videre, men ikke glemme leksen fra fortiden, og kampen mot Manchester United. Utenfor banen har det vært vanskelig for meg. Jeg har aldri hatt disiplinære problemer før nå, og nå må jeg finne tilbake til det. Jeg prøver alltid å respektere avgjørelser tatt av dommeren, og dette er viktig.