Juniorene møter Leeds

Liverpool spiller borte mot Leeds i den engelske juniorcupen. U18 trener Hugh McAuley roser en offensiv Thomas Ince. Andre Wisdom gjør det godt.

Reiser til Elland Road
Liverpool møter Leeds i 3.runde av den nasjonale juniorcupen. Noen dato for møtet på Elland Road er ikke satt, men kampen må spilles før 13.desember.


Ince jr som angriper
Thomas Ince vil bli viet stor oppmerksomhet siden hans far tidligere var kaptein for England og Liverpool, og nå er manager i Blackburn, men nå skal sønnen til Paul prøve å stake ut sin egen karriere.

Slankere, mer høyreist og venstrebeint, har 16-årige Paul gjort det bra som venstreving på Liverpool denne sesongen, hvor de røde også kan disponere svenske Alex Kacaniklic. Da juniorene sist helg vant 2-0 mot naboen Everton ble imidlertid Ince benyttet i rollen bak en spiss, og trener Hugh McAuley var fornøyd både med Thomas og laget for øvrig.

- Siden Nathan Eccleston ikke var spilleklar ga det oss muligheten til å prøve Thomas i den rollen for første gang og han trivdes virkelig med det, fortalte McAuley etterpå.

- Han viste at han er mer enn kapabel til å gjøre en god jobb der. Han la en del utmerkede pasninger som gjorde at vi kunne utnytte vår gode bevegelse.

- Thomas er en annerledes type som spiller i forhold til sin far, men han har de samme profesjonelle verdier. Han er kjapp, han kan gå forbi spillere og han er veldig god teknisk.

- Han utvikler seg bra og etter hvert som han blir større og sterkere vil han få større innflytelse i kamper.

- Vi kom sterkt tilbake etter tapet mot Man City og vi kontrollerte kampen i lange perioder. Det er alltid litt spenning i lokaloppgjør, men det at vi fikk det første målet roet oss ned.

- Etter pause passet vi ballen bedre og kom til noen gode sjanser uten at vi greide å få utnyttet det.

- Joe Kennedy og Andre Wisdom i midtforsvaret håndterte bra de lange ballene og Martin Hansen holdt eller bokset alt, forklarte Hughie med klar hentydning til at Everton etter hvert begynte å spille mer direkte.

Andre Wisdom er for øvrig en midtstopper som Liverpool har hentet fra Bradford som fortsatt bare er 15 år og som ved siden av å spille for Liverpool U18 også har imponert for England U16. Den fargede forsvareren er absolutt en navn å notere for røde fans.