Juniorene spilte uavgjort mot Real

Liverpools juniorlag ledet 2-0 mot Real Madrid ved scoringer av Adam Pepper og finske Lauri Dalla Valle, men spanjolene kom tilbake og vant også straffekonkurransen.

I turneringen i Villarreal, hvor det spilles 2 x 30 minutter, tok elevene til Hugh McAuley en 2-0 ledelse tidlig i 2.omgang mot Real Madrid. Adam Pepper og Lauri Dalla Valle scoret målene (se bildet under). Spanjolene kom imidlertid tilbake og utlignet i siste minutt, før man også vant en innlagt straffekonkurranse med 3-2. Liverpools siste kamp mot Ajax blir dermed et rent bunnoppgjør i gruppe B.

Liverpools lag: Chamberlain; Metcalf, Kennedy (Dalla Valle, 12), Coady, Roberts, Peppers, Eccleston, Kacaniklic (Ellison, 56), Ince (Amoo, 49), Pourie, Ajdarevic.