Juniorene tapte mot Man U

Lauri Dalla Valle scoret, men Liverpool U18 tapte likevel 3-1 mot Manchester United på akademiet i dag. 4.runde i juniorcupen spilles 15.januar i Bristol.

Gjestene fra Manchester ledet 2-0 ved pause, noe som Liverpools hjemmeside mener var fortjent til tross for at Liverpool også hadde muligheter ved Alex Kacaniklic og David Amoo. De røde skapte stadig noe når de hadde ballen, men slet med å temme et velspillende bortelag, som scoret ved Norwood og Macheda.

Lauri Dalla Valle viste seg som den goalgetteren han er da han tok vare på en sjanse midtveis i 2.omgang, og den lyse finnen kunne fort ha utlignet like etterpå. Med et hjemmelag som gikk offensivt til verks for å prøve å snu kampen helt var det imidlertid Morrison som punktere kampen ved å sette inn 3-1.

Liverpool: Dean Bouzanis, Michael Scott, Shane O'Connor, Conor Coady, Joe Kennedy, Christopher Buchtmann, David Amoo, Adam Pepper, Lauri Dalla Valle, Thomas Ince (James Ellison 73), Alex Kacaniklic.

Det er nå bestemt dato for når Bristol Rovers v Liverpool spilles i 4.runde av den nasjonale juniorcupen. Kampen går av stabelen torsdag 15.januar på Memorial Ground i Bristol, med avspark kl 20.30 norsk tid.