Juventus' interesse har kjølnet

Momo Sissoko går trolig ikke til Juventus. Klubbens president har sagt at de sannsynligvis ikke vil gjøre noen spillerkjøp i dette overgangsvinduet.

Juventus' interesse for Momo Sissoko ser ut til å ha kjølnet etter at klubben i kveld avslørte at de mest sannsynlig ikke kommer til å hente noen spillerforsterkninger nå i januar.

Sissoko uttalte på torsdag at han var veldig nær en overgang til Torino-klubben, mens Rafael Benítez innrømmet at de ventet på den rette klubben og det rette tilbudet for 22-åringen.

- Juventus vil ikke gjøre noen ervervelser i løpet av overgangsvinduet i januar, uttalte Juventus-presidenten Giovanni Gibli.

- Det er normalt å drømme om store spillere, men for at de skal gå i oppfyllelse må vi vente på at det riktige øyeblikket skal komme.

Sissoko er også ønsket av hans tidligere klubb Valencia, mens det nå går rykter om at Inter også skal være interessert. Inter-trener Roberto Mancini uttalte nylig følgende til Sky Italia:
- Sissoko? Til tross for hans unge alder tror jeg han ha rstore kvaliteter. Jeg tro han ville bli en viktig spiller uansett hvem som klarer å hente ham.