Juventus innrømmer Alonso-interesse

I dag bekrefter Juventus' direktør, Alessio Secco, at hans klubb er interessert i å signere Liverpools midtbaneelegant Xabi Alonso.

Det har lenge svirret rykter om at Xabi Alonso kan komme til å forlate Liverpool i sommer, slik at Rafael Benítez kan få mer penger til innkjøp av nytt blod. En av klubbene den sindige spanjolen har vært koblet flittig med, er Juventus. De hvit- og sortstripede fra Torino vedgår i dag gjennom sin direktør Alessio Secco at de er interessert i Xabi overfor Tuttosport.

- Xabi er bedre enn Flamini. Han (Flamini, journ.anm) er en god spiller, men med lønnen han ønsket seg ville han ha ført vår situasjon i ubalanse. Spanjolen, derimot, har karakteristikk nærmere hva vi er på utkikk etter.

Om Alonso kommer til å gå, er en annen sak. Tidligere rapporter tyder på at Rafael Benítez kun er villig til å selge dersom prisen er riktig. Liverpools forlangede skal være rundt £16 millioner, mens Juventus hevdes å stå klare med et bud på £11-12 millioner.

I tillegg uttalte Xabi selv nylig at han ønsker å bli til Sky Sports:

- For øyeblikket er jeg i Liverpool, jeg har en kontrakt med Liverpool og jeg ønsker å bli i Liverpool.

- Jeg har blitt både overrasket og veldig skuffet over å måtte lese at jeg ønsker å forlate Liverpool. De som har skrevet dette har helt klart ikke undersøkt saken særlig godt.

Etter at Juventus signerte Momo Sissoko fra Liverpool i januar har de tydeligvis fått øynene opp for de rødkledde, og har i følge rykter i tillegg til interessen for Xabi, også hatt følere ute angående Harry Kewells situasjon.