Kald skulder mot Barry

Aston Villa har bøtelagt Gareth Barry for avisintervju, og sier at spilleren ikke vil møte til trening i morgen. Samtidig benekter man rapporter om et nytt bud fra Liverpool.

Aston Villa benekter i dag på sin hjemmeside artikler i morgenavisene om at Liverpool skal ha kommet med et nytt og forbedret bud på Gareth Barry, noe som senere er blitt gjentatt på Sky.

Samtidig bekrefter manager Martin O'Neill at man har bøtelagt Barry etter et intervju i News of the World sist søndag, og at spilleren ikke vil møte tilbake til trening i morgen som planlagt.

- Det er ingen sannhet i rapporter fra i dag tidlig og situasjonen er uforandret, sier O'Neill på klubbens hjemmeside angående avisartiklene om nytt bud på Barry.

- Gareth vil ikke komme tilbake til trening i morgen og han har blitt bøtelagt etter å ha gitt et uautorisert intervju til News of the World.

Det synes altså nå å være total isfront mellom spiller og klubb, og det synes ingen vei tilbake for kaptein Gareth Barry. Selv om Liverpool ikke skal ha sendt et nytt bud må en forvente at man nå snart vil agere ut fra en tilsynelatende fastlåst situasjon hos Aston Villa.