Kamerater uten hvite dresser

Robbie Fowler vil møte David James i cupfinale på lørdag, etter at man sist var på Wembley i hvite dresser for 12 år siden. Fotball og musikk i Florø - gi din stemme!

FA-Cup finale
Sist Liverpool var i en FA-Cup finale på Wembley var i 1996, da det ble et sviende nederlag i en svak forestlling hvor Manchester United satte inn kampens mål helt mot slutten. Det var oppgjøret for det unge og fremadstormende laget til Roy Evans skulle utfordre hegemoniet til rivalen fra Manchester, men hvor man i etterkant synes å huske mest fra "Spice boys" og de hvite dressene.

To av spillerne fra den gang vil møtes på lørdag, om ikke på banen så i hvert fall i dress før avspark, og begge var sentrale da man skapte overskrifter i dresser av Armani.

David James har tidligere i uka hevdet at han ikke var en del av Spice Boys, men det var de unge spillerne som Robbie Fowler, Steve McManaman og Jamie Redknapp. Fowler kontrer i dag med å si at det var James som var ansvarlig for de beryktede dressene. Fowler har ikke spilt etter en operasjon han gjennomgikk i desember, og er ikke ventet å starte på Wembley, mens James trolig avslutter en meget god sesong mellom stengene til Portsmouth til tross for at han også har slitt med en skade de siste par ukene.

- Jeg har fortsatt den hvite dressen, det kan være at jeg bruker det på våre neste juleparty, gliser Robbie foran finalen.

- Folk minner meg om de hvite dressene hele tiden. Det er slikt som skjer - hvis vi hadde vunnet kampen ville ingen ha nevnt det, men vi tapte og de har blitt beryktet.

- Det var feilen til David James at vi hadde hvite dresser, da det var hans idé. Han var større enn alle andre så ingen protesterte, og på den tiden var han en modell for Armani.

- Jeg var bare en ung spiller da og hadde ikke mye jeg skulle ha sagt - og jeg har ikke valgt dressene til Cardiff heller.

- Jeg har ikke snakket med James i forkant av finalen, men tidligere pratet vi mye og han har hatt en fantastisk sesong.

- Jeg vet at han har fått en del kritikk i årenes løp, men jeg har alltid satt ham høyt. Han har gjort noen feil, men for meg gjør alle feil og selv da han ikke spilte for England mente jeg at han var den beste keeperen i landet.

- Jeg trodde det var slutt på store cupfinaler for min del. Når du kommer til en klubb for å spille i Championship tenker du ikke mye på en finale i FA-Cupen. Ingen ga oss noe håp, men vi har fortjent å komme hit. Vi har ikke hatt noe flaks, og vi har spilt bra i hver eneste runde.


Fotball og musikk i Florø - gi din stemme!
Den årlige fotball og konserthelgen i Florø et par et par måneder unna. Årets festival arrangeres fra fredag 11. juli til søndag 13. Liverpool-legendene får sterk motstand fra Norge All Star Team i år. En god del fra stammen i Drillos vil stille, og også Drillo selv! Men det overskygger naturligvis ikke det faktum at Kenny Dalglish har meldt sin ankomst. King Kenny og resten av legendelaget utgjør mer enn 25 spillere denne sommeren! Liverpoolfc.tv kommer med et team på 3 for å dekke kampen og helgen worldwide...

Billetter til det mest av fotball og musikk kan allerede bestilles. Sjekk mer av det som skjer i Florø her: http://www.fotballflora.no/

Musikkprogrammet blir som følger: TURBONEGER og Det Betales på fredagen. Surferosa. GLENN HUGHES FRA DEEP PURPLE og KAIZERS ORCHESTRA på lørdagen. Lokale helter i Jennifer Peach får varme opp for Turboneger.

Her er det mange som får fantastiske konsertopplevelser! Vær med og stem Florø opp på VGs Festivalliste:
http://lister.vg.no/?do=show&id=12740