Keane fortsatt på ønskelista

Tottenham ser ut til å hente enda en spiss i det Rafael Benítez proklamerer at Robbie Keane er et alternativ. Charles Itandje visstnok klar for Galatasaray, Diego Cavalieri snart på plass.

Etter gårsdagens pressekonferanse i forbindelse med den offisielle presentasjonen av Philipp Degen og Andrea Dossena, kunne Tottenham-manager få høre at Rafael Benítez bekrefter at Robbie Keane står på ønskelista hans.

Etter at Rafa har røket uklar med Aston Villa-manager Martin O'Neill over den evigvarende Gareth Barry-sagaen, spekulerer nå media i at likedan kan skje med Tottenham-sjef Juande Ramos, ettersom Benítez henvender seg til spilleren på den måten ved å bekrefte at han er ønsket på Anfield.

Rafa berettet i går at David Villa blir for dyr, men at man forsatt anså Robbie Keane, som er verdsatt til hele £20M av sin klubb, som et alternativ "grunnet sin spilleforståelse og fotballintelligens, og dermed sin evne til å passe inn i hvilket som helst spillesystem vi ønsker å benytte oss av".

Ryktene om et mulig bud i fremtiden virker ikke å forsvinne med det første, all den tid Tottenham, allerede med eminente Berbatov, nevnte Keane og Bent som spissalternativer, nå nærmer seg et kjøp av Espanyols spanske spiss Luis Garcia til drøye £9M. Det er likevel lite som tyder på at en overgang for Robbie Keane finner sted med det første, ettersom de røde ikke ønsker å møte Tottenhams prisforlangende.

Keeperkabal mot slutten
Den tyrkiske avisen Today's Zaman siterer Galatasaray-manager Adnan Sezgin på at Charles Itandje følger i samme spor som Harry Kewell. Klubbens trener bekreftet i går at "Itandje overgang er blitt ferdigstilt", men ønsket ikke å komme med flere detaljer rundt saken. Overgangen er ikke blitt bekreftet offisielt enda, men er ventet å finne sted snart.

Diego Cavalieri, som skal erstatte Charles Itandje som Liverpools andrekeeper, virker også å være så og si klar for de røde. Rafael Benítez uttalte under gårsdagens pressekonferanse at "vi har en keeper", og på flere fora nevnes det at spilleren allerede har trent med sine lagkamerater og kan få sin debut allerede i morgen i årets første pre-season-kamp mot Tranmere på Prenton Park. Her er det ventet at Liverpool vil offentliggjøre avtalen med det aller første.