Keane håper han blir klar til søndag

Robbie Keane pådro seg en liten lyskeskade etter 20 minutters spill i Madrid i kveld, og ble tatt av banen tidlig i andre omgang. Iren håper å bli spilleklar til søndagens kamp mot Chelsea.

Målscorer Robbie Keane sa seg fornøyd med 1-1 og poengdeling mot Atletico Madrid i kveld. Liverpool ledet til det gjensto sju minutter av kampen, da slett forsvarsspill av Jamie Carragher ga vertene sjansen til å utligne. De to lagene står dermed begge med sju poeng etter tre kamper i gruppe D, mens PSV Eindhoven nå er oppe på tredjeplass med tre poeng etter at de slo Marseille 2-0 på hjemmebane i kveld.

- Vi er fornøyd med det ene poenget. Vi dominerte første omgang, og hadde noen sjanser. I andre omgang ble det vanskeligere. Atletico kom tilbake og fikk sin utligning, konstaterte Keane etter kampslutt.

- Slik kamputviklingen var mot slutten må vi være fornøyd med det ene poenget, og nå ser vi frem til å spille mot dem på Anfield, la han til.

Keane hadde en stor mulighet til å score sitt andre mål for kvelden midtveis i første omgang, men klarte å bomme på ballen på det gode innlegget fra Steven Gerrard.

- Det var sterk vind, og ballen beveget seg i alle retninger. Men jeg ønsker ikke å bruke det som unnskyldning. Jeg burde ha scoret, innrømmer han.

- Det var en flott ball fra Steven Gerrard. Jeg vet jeg burde ha gjort det bedre. Det er bare slikt som skjer.

Keane avslører også at han kjente at det strammet til i lysken utover i andre omgang, og det tvang ham til å forlate banen.

- Jeg er litt sår, men jeg tror ikke det er så alt for ille. Forhåpentligvis blir jeg spilleklar til søndagens kamp mot Chelsea, sier han om lyskestrekken.

Steven Gerrard og Xabi Alonso ble også byttet ut, men manager Rafael Benitez bekrefter at dette var med tanke på søndagens kamp på Stamford Bridge.

- De bør bli spilleklare. De var trøtte og slet litt med tendenser til krampe. Vi får vente og se, uttalte Benitez etter kampen.