Keane ikke bekymret

Robbie Keane hevder at måltørken ikke bekymrer ham, og at han snart vil bli belønnet for sitt harde arbeid. Rafa har et luksusproblem i forsvaret, sier tidligere stopperlegende.

- Ikke lenge til scoring
Fokuset vil være rettet mot Robbie Keane mot Stoke i morgen. £19M betalte Liverpool for sin nye spiss, og man venter fortsatt det første målet fra 28-åringen. Den rutinerte iren er imidlertid ikke bekymret for det snart skal løsne, noe rekkekamerat Fernando Torres og alle med et forhold for Liverpool også håper skal bli en realitet for den sympatiske angriperen.

- Det er ingen hemmelighet at jeg ennå ikke har scoret og at det er noe jeg ønsker å gjøre, men det er ikke noe som bekymrer meg, sier Robbie til Liverpools hjemmeside.

- Jeg tror at dersom jeg hadde vært ung og litt naiv, da ville det trolig plage meg, men så lenge laget vinner og jeg fortsetter å arbeide hardt er det det eneste jeg kan gjøre.

- Jeg vet at jeg vil bli belønnet for alt det harde arbeidet jeg legger ned. Jeg tror mitt første mål er like rundt hjørnet. Forhåpentligvis når det kommer, da vil det også komme mange flere.

- Publikum har vært glimrende mot meg helt siden jeg kom hit. Det har vært alt hva jeg forventet som en Liverpool-supporter.

- De er alltid en tolvte mann og hjalp oss fram mot United forrige uke. Jeg håper de kan hjelpe meg mot mitt første mål.

- Jeg føler meg mer komfortabel sammen med de andre spillere for hver kamp. Jeg har bare vært her en drøy måned, men det føles som år siden alle har ønsket meg slik velkommen.

- Jeg så Stoke sist helg mot Everton og syntes de var uheldige som ikke fikk poeng i den kampen, sier Keane før morgendagens kamp på Anfield.

- De er en trussel med de lange kastene fra Rory Delap. Det er utvilsomt noe man må passe på, siden begge målene sist helg kom fra det.

- Det vil være opp til oss spillere å gjøre en jobb i alle kamper og ikke bare i de store oppgjørene. Vi må være klar for hver kamp, og jeg er sikker på vi vil være på tå hev.


Ønsker flere mål fra Skrtel
Liverpools tidligere midtstopper Gary Gillespie mener at Rafa Benitez har et luksusproblem som kan velge mellom en kvartett sentrale forsvarere som Carragher, Skrtel, Agger og Hyypiä. Nå synes det som om Jamie Carragher og Martin Skrtel er valget til manageren. Gillespie er imponert over slovaken Skrtel, men vil at han skal begynne å score mer i helrødt.

- Martin Skrtel har spilt meget bra for Liverpool. Han er en dominerende type spiller som liker dueller i lufta, men kan også spille på bakken, sier Gillespie til liverpoolfc.tv.

- Jeg tror han kan ha en ganske stor rolle å spille denne sesongen. Hyppiä nærmer seg slutten av sin karriere og Skrtel vil bare bli mer og mer sentral etter hvert som tiden går.

- Zenit har også et veldig godt lag for øyeblikket, men jeg mener likevel at Skrtel har blitt enda bedre etter at han kom til Liverpool.

- Liverpool har alltid vært heldig som har hatt gode midtstoppere, og jeg tror Skrtel har potensial til å bli et stort navn i klubben. Rafa har et luksusproblem med at han kan bytte på mellom fire spillere. Hyypiä, Carragher, Skrtel og Agger kan alle spille sammen, men det ser ut som om Skrtel og Carragher er det paret han foretrekker for øyeblikket.

- Skal du ha suksess i Premier League må du ha spillere over hele banen som kan score mål. Martin Skrtel har scoret mål for Slovakia, og jeg er sikker på at han kan gjøre det også for Liverpool. Sami Hyypiä har vært Liverpools mest stabile målscorer blant forsvarerne de siste årene og det er noe Skrtel bør kunne gjøre noe med.