Keane og Torres i tandem på lørdag

Rafael Benitez avslører at Fernando Torres og Robbie Keane trolig spiller en omgang på topp sammen mot Rangers. Manageren var fornøyd med debutene til Keane, N'Gog og Nemeth.

Rafael Benitez sier seg ganske fornøyd med debuten til Robbie Keane, etter 0-0 mot Villarreal på El Madrigal. £20.3M-mannen spilte de første 45 minuttene av oppgjøret, hvor han spilte på topp sammen med en annen nykommer, den unge franskmannen David N'Gog.

Keane var nær ved å komme på scoringslisten med et brukbart skuddforsøk.

- Det var positivt å se Robbie sammen med sine nye lagkamerater. Han jobbet hardt og ønsket å imponere. Han var med på noen gode trekk i angrep, og viste sine kvaliteter, uttaler Benitez til Liverpoolfc.tv.

De spanske europamestrene var også tilbake i aksjon for Liverpool i kveld. Samtlige entret banen i løpet av andre omgang. Nå hinter Benitez om at Torres og Keane kommer til å spille sammen for første gang i treningskampen mot Rangers på Ibrox kommende lørdag.

- Jeg ønsker å se de spille samme før kvalifiseringen til Champions League begynner. De vil ha nok kamper til å lære hverandre å kjenne før sesongen starter. Kanskje vil de få 45 minutter sammen på lørdag, uttaler Rafa.

- Torres vil spille noen kamper på rad nå. Han kom til noen sjanser i kveld, men han spilte bare i 20 minutter, noe som hele tiden var planen i hans første kamp under preseason.

Benitez hadde også rosende ord til de unge angriperne N'Gog og Krisztian Nemeth, som begge debuterte for Liverpools førstelag.

- N'Gog kjenner ikke sine lagkamerater ennå, men han jobbet hardt og var positiv. Nemeth fortjente å få sjansen, og han viste sine kvaliteter.

- Hovedmålet i kveld var å forbedre formen til laget, og det tror jeg vi klarte.