Keane rød innen 48 timer?

Echo hevder at Liverpool er nær ved å sikre seg Robbie Keane, og spår at en avtale for Spurs-spissen kan være i havn i løpet av 48 timer. Ny optimisme i Barry-sagaen.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at Liverpool FC nå er nær ved å sikre seg Robbie Keane fra Tottenham, og hevder at man på Anfield satser på at overgangen skal være i boks i løpet av de neste to døgnene.

Spurs-manager Juande Ramos antydet i går for første gang at han må gi slipp på sin stjernespiss, for å balansere regnskapsbøkene på White Hart Lane. Liverpool-supporter Keane skal være desperat etter å skrive under for favorittklubben, og Benitez er like ivrig etter å sikre seg underskriften til den irske landslagsspilleren.

Ifølge Echo har man nå innad i Tottenham akseptert at Keane vil bli innvilget sin drømmetransfer, og gårsdagens uttalelser anses som et forsøk på å forberede Spurs-fansen på at Keane vil forsvinne.

Keane, som fylte 28 år for to uker siden, vil koste Liverpool FC i regionen £20M, selv om ledelsen på Anfield vil håpe å kunne sikre seg spissen for en litt lavere sum enn den prislappen som Spurs har satt.

Echo skriver at Benitez helst vil ha Keane i spill for Liverpool i treningskampen mot Hertha Berlin kommende tirsdag. Spissen, som har gjort 169 mål på 352 kamper i sin karriere, har allerede vært omsatt for nesten £40M totalt på transfermarkedet opp gjennom årene. En ny multimillionpund-overgang vil føre til at han blir en av de dyreste fotballspillerne gjennom tidene totalt sett.

Liverpool Echo skriver også at så snart en overgang for Keane er i boks, så vil de røde igjen fokusere på å få til en avtale for Gareth Barry. Som Keane, har også Barry et brennende ønske om å spille for Liverpool. Barrys agent, Eric Black, skal hevde at han har hatt positive samtaler med Aston Villa-manager Martin O'Neill i så måte, noe som skal ha gitt Liverpool nye forhåpninger om at man kan komme frem til en kompromissløsning som alle parter kan leve med.