Keane ser ut til å rekke Fulham-kampen

Alt tyder på at Robbie Keane vil riste av seg sin skulderskade tidsnok til å kunne spille mot Fulham. Da ser det dårligere ut for Steven Gerrard og hans lyskeskade.

Rafael Benitez mener det er for tidlig å si noe om Steven Gerrard rekker neste ukes Champions League-kamp mot Marseille ennå. Det er tydelig at manageren regner kapteinen som uaktuell til helgens kamp mot Fulham, etter skaden han pådro seg i høyre side av lysken mot Bolton.

- Steven gjennomgikk en røntgenundersøkelse, og vil være ute i sju til ti dager, avhengig av hvor raskt skaden leges. Han kan rekke Marseille-kampen, men alle spillere er ulike. Vi må starte å jobbe med ham, og se hvordan det går, uttaler Benitez til Liverpoolfc.tv.

Manageren tror imidlertid Robbie Keane vil bli klar av sin skulderskade tidsnok til å kunne spille mot Fulham på lørdag. Spissen har som kjent trukket seg fra Irlands privatlandskamp mot Polen i morgen.

- Robbie Keanes skade er ikke alvorlig. Han hadde et problem, og var føre var og trakk seg fra privatlandskampen. Jeg tror han vil bli okay til lørdag, sier Benitez.

Rafa avslører også at han har hatt en diskusjon med det medisinske støtteapparatet til det spanske landslaget, for å forhindre nye skader på Fernando Torres.

- Vi har snakket med Spanias medisinske stab, og de vet hva vi ønsker og vi vet at de vil ta godt vare på Torres. De vet at han er i en utsatt posisjon nå, så de vil forsøke å beskytte ham.