Keegan lover kamp om poengene

Kevin Keegan lover Liverpool kamp om poengene i morgen, men må klare seg uten fem av sine faste spillere. Reservelaget populære i Warrington.

Kevin Keegan lover Newcastle-fansen at hans lag vil gi Liverpool kamp om poengene i morgen.

- Dersom vi reiser til Anfield uten å tro at vi vil ta poeng, vil vi heller ikke ta poeng. Derfor drar vi dit med tro på at vi vil ha poeng med i kofferten hjem i morgen. Vi må sørge for å gi dem en tøff kamp, sier den tidligere Liverpool-spilleren til The Shields Gazette.

- Ja, Liverpool har en sterk tropp, men har de noen gang ikke hatt det? Vi er kapable til å vinne i morgen, men du kan egentlig ikke sammenligne situasjonen i de to klubbene for øyeblikket, legger han til.

Keegan må klare seg uten Joey Barton i morgen, ettersom han er bannlyst fra Merseyside av britiske rettsinstanser. Samtidig er Shay Given, Mark Viduka, Emre og Stephen Carr uaktuelle grunnet skader. Eneste lyspunktet på skadefronten for "skjærene" er at Nicky Butt har blitt kvitt en skade han pådro seg i forrige kamp mot Blackburn.

Reservelaget er ønsket i Warrington også neste sesong
Warrington Wolves-manager Paul Cullen håper at Liverpools reservelag vil spille sine kamper på The Halliwell Jones Stadium også neste sesong. Gary Ablett har uttrykt bekymring over gressmattas forfatning i Warrington, og det er derfor usikkert hva Liverpool bestemmer seg for.

- Det var en fantastisk idé å la Liverpools reservelag spille her, og responsen fra supporterne i byen har vist at folk vil ha dem her. Det er i alle fall ikke noe problem for oss som er involvert med rugby-laget, uttaler Cullen til nettstedet "This is Cheshire".