Keeperutskifting på Anfield?

Daily Mail hevder i dag at både Scott Carson, Charles Itandje og David Martin kan komme til å flytte på seg i sommer, sistnevnte kun på lån. Maik Taylor ny reservekeeper?

I en spekulativ artikkel i dagens Daily Mail hevdes det at man kan forvente store omveltninger på keeperfronten i Liverpool under sommerens transfervindu.

Ryktene har pågått i en tid om Scott Carson og hans fremtid. Spilleren har selv har uttalt at han er fremmed for å returnere til Liverpool som andrevalg bak Pepe Reina. Carson skal etter sigende ha fått prislappen £10 millioner. Carsons utlånsklubb inneværende sesong, Aston Villa, hevdes å finne en slik avtale for dyr. Og også interesserte Fulham skal finne en slik pris for drøy.

Selv har Carson tidligere uttalt at en slik pris er hinsides all fornuft:

- Hvis du skal betale £10M for en keeper, snakker du om en som er 27-28 år og ferdig utviklet. Det er alt for mye, hevdet Carson overfor avisen Birmingham Mail av 15. mai.

Championship-laget Watford skal på sin side stå klare til å hente inn tredjekeeper David Martin på en låneavtale, hvilket trolig vurderes som gunstig for spilleren selv av Rafael Benítez som trolig ønsker at Martin skal få førstelagserfaring. Martin har denne sesongen spilt fast for Liverpools triumferende reservelag.

Tabloidavisen følger opp med å hevde at denne sesongs andrekeeper, Charles Itandje, skal ha fått beskjed om at han kan finne seg en ny klubb. Itandje har denne sesongen spilt Liverpools hjemlige cupkamper, og kun holdt nullen én gang på syv forsøk.

Maik Taylor ny reservekeeper?
Samtidig som det spekuleres i at Rafael Benítez skal stå klar til å hente nedrykksklare Birminghams førstekeeper Maik Taylor. Den rutinerte 36-åringen vil i så fall stille bak Pepe Reina i keeperkøen, og det spørs hvor villig Taylor er til å slite benk i Liverpool. The Mirror hevder imidlertid at dette er noe spilleren ikke ønsker, og at den kontraktløse vil signere en forlengelse av sin avtale med Birmingham.