Kewell kjører ekstraøkter

Harry Kewell skal ha begynt å kjøre ekstra treningsøkter med reservelaget i håp om å vinne ny kontrakt. Diouf på offensiven. Bra start for Ray of Hope. Premier League gratis på internett.

Harry Kewell skal ha begynt med frivillig ekstratrening sammen med reservelaget i et siste desperat forsøk på å vinne en ny kontrakt med Liverpool. Den skadeforfulgte australierens svært så lukrative kontrakt med de røde løper som kjent ut til sommeren, og sjansene virker nå små for at han vil få en ny avtale all den tid han har figurert i startoppstillingen bare ni ganger denne sesongen.

Det er Daily Mail som i dag rapporterer at Kewell har begynt å legge inn ekstraøkter samme med reservene, da han håper at det skal bidra til at han vinner en ny kontrakt basert på at han får betaling etter hvor mye han spiller - en såkalt pay-as-you-play-avtale.

- Det stemmer at Harry selv tok initiativ til å gjennomføre ekstraøkter med reservelaget for finne tilbake formen. Han er veldig profesjonell og veldig positiv. Nå må han jobbe hardt og sørge for at han er klar når han får sjansen, siteres manager Rafael Benitez.

Den siste måneden har Kewell kun vært involvert i en kamp med Liverpools førstelag, og i den kom han inn fra innbytterbenken.

- Harry er en typisk australier som ikke vet hva det vil si å gi opp. Han har fått tilbud fra andre klubber, men han er kun interessert i å overbevise Benitez om å gi ham en ny kontrakt, siteres en nær venn av spilleren.

Diouf akter å stikke kjepper i hjulene for gamleklubben
El Hadji Diouf sier i et intervju med talboidavisen Mirror at han akter å påføre gamleklubben Liverpool et nytt skudd for baugen når de røde gjester Bolton på søndag.

- Vi har gjort det veldig bra mot Liverpool de siste årene, og vi har alltid holdt på en spillestil som passer oss. Vi har spilt vårt spill og alltid hatt tro på oss selv. Det akter vi å gjøre igjen, siteres senegaleseren som ble solgt til Bolton av Rafael Benitez.

- Liverpool er et godt lag med gode spillere, men spiller vi vårt spill kan vi slå dem slik vi har gjort hver sesong. Alle kamper er viktige for oss nå, ikke bare fordi vi møter lag som Liverpool eller Manchester United, men fordi vi behøver å vinne kamper, legger han til.

Ray of Hope er godt i gang
Innsamlingsaksjonen for den Parkinsons-rammede Liverpool-legenden Ray Kennedy, Ray of Hope, fortsetter og har vært en kjempesuksess. Totalsummen så langt er ikke helt klar da man fremdeles teller pengene etter launch-festen på lørdag, men det har kommet inn godt over £10 000 pund (det lå 995 pund i innsamlingsbøssene etter kampen, så kommer skosalg, auksjon og billettpengene på toppen).

Deltakere på launchfesten inkluderte Alan Kennedy, George Sephton, Peter Etherington, ex-Atomic Kitten Liz McLarnon og Starsailors James Walsh.

Premier League gratis på internett
Dersom du av en eller annen grunn ikke fikk sett den siste Liverpool-kampen på TV, vil du fra mandag 3.mars ha muligheten til å se bilder fra kampen gratis på internett. Det er startsiden.no og ABCTV.no som vil vise bilder fra samtlige Premier League-kamper i etterkant.

- ABCTV.no starter natt til mandag 3. mars med å legge ut de ferskeste klippene og vil fortløpende legge ut video fra kampene til allmenn nytelse, sier ansvarlig redaktør Espen Udland.

- Det fine med dette tilbudet er at det er gratis, og du kan se klippene når du vil og så mange ganger du vil, legger han til.