Kewell med nettkjenning for Australia

Harry Kewell kom på scoringslisten for Australia, som er klare for neste stadium av den asiatiske VM-kvalifiseringen etter 3-1 over Qatar. Nabil El Zhars Marokko gikk på et overraskende tap.

Harry Kewell gjorde Australias siste mål da de slo Qatar 3-1 på bortebane i en VM-kvalifiseringskamp i kveld. Dermed er Socceroos klare for neste runde i den asiatiske VM-kvalfiseringen, som ett av de to beste lagene i sin gruppe.

Brett Emerton gjorde Australias to første mål, før Kewell la på til 3-0 i det 74.minutt. Liverpool-spillerens scoring var en volley med venstrefoten etter en forsvarsfeil av vertene. Qatar fikk et trøstemål ett minutt før slutt.

Australia er nå tre poeng foran både Qatar og Irak i gruppen, når lagene har en kamp igjen å spille. De to beste lagene i gruppen går til neste stadium av kvalifiseringen, og siden Qatar og Irak møter hverandre i neste uke vil Australia gå videre uansett resultat i sin kamp mot Kina i Sydney neste søndag. I neste stadium av kvalifiseringen vil det være to grupper med fem lag i hver gruppe. Kampene starter i september.

Overraskende tap for El Zhars Marokko
Marokko tapte overraskende dagens VM-kvalifiseringskamp borte mot Rwanda med 3-1. Nabil El Zhar spilte hele kampen.