Kewell til Roma?

Harry Kewell kan havne i Roma etter at kilder hevder at italienerne har tilbudt en kontrakt. Niemi linkes. Tranmere-kampen på televisjon.

Roma-link vedvarer
Roma-linken som har forfulgt Harry Kewell over de siste ukene, vedvarer, og det hevdes sågar nå at de italienske ligatoerne skal ha tilbudt australieren en kontrakt. Om disse rapportene skulle stemme, kan altså Kewell følge sin gamle rekkekamerat John Arne Riise til den italienske hovedstaden.

Spill i Champions League skal være en av de mest forlokkende faktorene Roma spiller på idet de sies å stå klare til å tilby Australias landslagskaptein en årslønn på ?1 million. Dette i følge italienske Ansa.

Niemi linkes
Fulhams finske sisteskanse, Antti Niemi, settes i dag i sammenheng med Liverpool. Det er ventet at Rafael Benítez ønsker seg en rutinert sisteskanse, og etter å ha gitt tapt i kamp om å hente Maik Taylor fra Birmingham og Ulrich Rame fra Bordeaux, skal nå Benítez øyne ha landet på Antti Niemi. Det spekuleres i at Niemi kan prises ut av Fulham for £350.000, og at Liverpool kan få konkurranse fra West Ham om keeperens underskrift. Dette skriver blant andre Premiership Latest i dag.

Tranmere-kampen på tv
Pre-seasonoppgjøret mellom Liverpool og Tranmere 12. juli vil bli direktesendt på fjernsyn, etter at Setanta Sports har bekreftet at de vil inkludere kampen i sitt sendeskjema.