King Kenny bekreftet til Florø

Tage Herstad bekreftet ovenfor liverpool.no at den tidligere storspilleren, Kenny Dalglish kommer til Florø i sommer. Finn frem den gule markørpennen og merk av dagene 11.-13. juli allerede nå!

Den beste Liverpoospilleren gjennom historien, slik mange av oss vurderer det, kommer til Norge i sommer. Primor motor for fotballdagene i Florø, Tage Herstad, er mannen som har fått lurt den legendariske spissen over Nordsjøen.

Arrangørene må dermed sies å ha løftet den fotballmessige delen av www.fotballflora.no til nye høgder. Den musikalske biten er også godt ivaretatt ettersom Turboneger, Surferosa og Kaizers Orchestra allerede står på spillerlisten.

Tage ringte supporterklubben rett etter møtet hvor King Kenny bekreftet sin deltakelse.

Hva føler du nå, Tage?
- Dette var bare heilt sjukt! - Eg gav meg sjølv eit vel fortent klapp på skuldra. Den normalt beskjedne utflytta florømannen svever høyt etter at avtalen nå er i boks.

Det var under et møte på Formby Hall Golf Club møtet med legenden fant sted.  Tage hadde med seg den tidligere superreserven David Fairclough som drahjelp og Florø-ambassadør. I løpet av et nesten totimers langt møte, klarte Herstad og Fairclough å overtale Kenny. Skotten deltar normalt ikke ofte på den type arrangement.  Men etter å ha hørt mye positivt fra de tidligere Florø-besøkene Liverpool Legends har hatt, ble avtalen til slutt spikret og drakter signert. Seansen ble avsluttet med et gentleman-håndtrykk (se bilde under).

Liverpool Legends kommer altså til Florø 11.-13. juli.
Det er også meningen at det skal spilles legendekamp i Stavanger torsdag 10. juli (Dalglish kommer dog kun til Florø).

BLOGG: Les hele historien til Tage "unplogged" 

FLORØ I SOMMER: www.fotballflora.no

KJØP BILLETTER: www.billettservice.no