Kirurgene fant løs beinbit i foten til Agger

Liverpool Echo avslører at kirurgene som opererte Daniel Agger mandag ettermiddag fant en løs beinbit i foten til dansken. De tror smertene han har opplevd skriver seg fra denne.

Kirurgene som opererte Daniel Aggers fot mandag ettermiddag, erklærte, som vi nevnte tidligere i dag, inngrepet som en suksess. Dansken har som kjent slitt med smerter i foten helt siden han brakk et metatarsalben i september, og to forsøk på comeback mislyktes.

Operasjonen mandag ettermiddag avslørte en løs (flytende) beinbit i foten til Agger, og kirurgene tror at denne beinbiten har forårsaket smertene som stopperen har følt i reservelagskamper og på trening. Det melder Liverpool Echo.

Mandag ble denne løse beinbiten fjernet, og 23-åringen vil nå returnere til Melwood for å begynne og bygge seg opp igjen etter inngrepet. Legene utelukker ikke helt at midtstopperen kan komme tilbake i spill allerede mot tampen av sesongen, men mest sannsynlig får vi ikke se Agger i aksjon på banen igjen før til neste sesong.

Den første kvartfinalen direkte på flere kanaler
Det er nå klart at Liverpools bortekamp mot Arsenal i kvartfinalen i Champions League onsdag 2.april blir vist direkte på flere TV-kanaler. Norske seere kan følge kampen direkte på Viasat 4, med sendestart klokken 20.00. Svensk TV6 sender også kampen, med sendestart klokken 20.30 og Henrik Strömblad og Johan Mjällby som kommentatorer. I Danmark blir kampen vist direkte på TV3+, der sendestart er klokken 20.00.