KLM starter rute til Liverpool

KLM med tre daglige avganger fra Amsterdam til Liverpool fra 29.mars. Assuncao tror på Atletico-poeng. AFC-grunnlegger trakk seg pga hets.

Skandinaviske Liverpool-supportere kan nå fryde seg over at John Lennon Airport blir lettere tilgjengelig for oss nordboere. Liverpool Echo opplyser nemlig at det nederlandske flyselskapet KLM skal begynne å fly på Liverpool. Fra og med mars neste år vil KLM fly fra Schipol i Amsterdam til Liverpool tre ganger om dagen.

Ruten Liverpool - Amsterdam vil bli åpnet 29.mars. KLM vil fly fra Liverpool 06.15, 10.30 og 17.30 ifølge Liverpool Echo. Liverpool.no har også klart å bringe på det rene at avgangene fra Amsterdam blir 09.25, 16.25 og 20.30. Billetter til ruten kan kjøpes fra og med i morgen. Flyene som vil bli benyttet på rutene vil kun ha plass til 80 passasjerer.

KLM flyr blant annet fra Oslo Gardermoen, Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Gøteborg, Stockholm, Linköping, København, Billund og Helsinki. Fra disse stedene kan man nå altså nå Liverpool via Amsterdam.

Assuncao klar for Anfield
Atletico Madrids Paulo Assuncao er klar for morgendagens Champions League-kamp mot Liverpool.

- Liverpool er en fantastisk klubb, med gode spillere som blir ledet av en utmerket manager. Men vi er gode nok til å håndtere dem, sa 28-åringen på dagens pressekonferanse.

- Jeg forventer ingen enkel kamp, ettersom vi skal spille på deres bane. Men jeg er sikker på at vi har forberedt oss godt. Så får vi se om matchen går i vår favør. Jeg tror vi kan vinne, og i alle fall klare minst uavgjort. Det vil i så fall være et godt resultat for oss.

Parry gir seg i AFC
Grunnleggeren av AFC Liverpool, Alun Parry, har trukket seg fra sin stilling i den ferske klubben. Parry stod bak stiftelsen av klubben i februar, men Liverpool Echo opplyser at han nå trekker seg etter å ha blitt utsatt for hets fra deler av klubbens supporterskare.

- Det er en merkelig verden vi lever i, når du blir offer for personlig hets og hat etter å ha bygd opp noe så flott som dette ut av ingenting. Jeg ønsker å takke styringsgruppen som har jobbet så hardt sammen med meg, og ønske manager Derek Goulding lykke til i fremtiden. Jeg er lei meg for at jeg ikke lenger kan være med å dele gleder og sorger i det jeg tror vil bli en veldig suksessfull sesong, sier Parry i en pressemelding.