Klubbens nye superstore offisielt åpnet

Phil Neal foretok i dag den offisielle åpningen av Liverpools nye superstore - Europas største klubbutikk. Shankly-show til Skottland. Tidligere røde frigitt. Porto kastes ut av Champions League?

Liverpoolfc.tv melder at tusenvis av fans strømmet til klubbens nye superstore i Liverpool sentrum da butikken ble offisielt åpnet i dag. Anfield-legenden Phil Neal fikk gleden av å foreta den offisielle åpningen av den over 3000 kvadratmeter store klubbutikken i South John Street. Butikken er den største av sitt slag i Europa.

- Det er en flott butikk. Det er veldig viktig at klubben holder tritt med Manchester United på det kommersielle området og ting som dette bidrar til at manageren får mer penger å kjøpe spillere for, konkluderte Neal.

- Slikt som dette og at byen ble utpekt som kulturhovedstad er med på å forandre bybildet. Det har blitt en flott og spesiell by som folk ønsker å besøke, la han til.

Den nye butikken har et enormt utvalg av Liverpool-effekter i alle former og nyanser, og som vanlig går det mest i rødt og hvitt.

- Først og fremst handler dette om størrelse. Liverpool som varemerke har økt enormt i løpet av de siste årene, og med en butikk av denne størrelse vil vi være i stand til å håndtere etterspørselen. Butikken har langt flere kasseapparater enn den gamle og kundeflyten vil bli mye bedre, uttaler butikksjef Lee Dwerryhouse til klubbens offisielle nettside.

- Overskuddet fra salget her vil gå til klubben, og vil hjelpe å bygge et lag for fremtiden, legger han til.

Shankly-showet til Skottland
Liverpool Echo melder at Shankly-showet man har hatt slik suksess med som teaterstykke i Liverpool denne våren, nå skal vises i Skottland. Stykket blir vist i Dumfries og Galloway i helgen.

Warner og Litmanen ferdige i Fulham
Fulham FC bekrefter i dag at de har frigitt de to tidligere Liverpool-spillerne Tony Warner og Jari Litmanen.

Henchoz frigitt av Blackburn
Tidligere Liverpool-stopper Stephane Henchoz har fått beskjed om han ikke får noen ny kontrakt med Blackburn Rovers, og står dermed fritt til å finne seg ny klubb i sommer.

Porto blir kastet ut av Champions League?
Porto, de portugisiske ligamesterne, står i fare for å bli utestengt fra Europa etter at de ble kjent skyldige i kampfiksing i den hjemlige ligaen. Det vil i så fall føre til visse endringer i neste års turnering. Vitoria Guimareas vil i så fall gå direkte inn i gruppespillet som Portugals representant, mens Benfica vil komme inn som seedet lag i tredje kvalifiseringsrunde. Spartak Moskva vil gå fra å være seedet til å bli useedet lag i denne runden.