Knepent finaletap for reservelaget

Liverpools reservelag tapte i kveld 3-2 for Manchester United i finalen i Lancashire Senior Cup. Nathan Eccleston og Jordy Brouwer gjorde målene for Gary Abletts mannskap.

Liverpools reservelag mislyktes med å sikre seg et nytt trofé i kveld, da det ble tap i finalen i Lancashire FA Canterbury Senior Cup på County Ground i Leyland. Manchester United ble for sterke for Gary Abletts unge lag, og vant 3-2. Men Liverpool ga seg ikke uten sverdslag, og utlignet to ganger etter at United hadde tatt ledelsen.

Kampen ble riktig underholdende for de 606 betalende tilskuerne. Det var Brian McClairs mannskap som skapte den første sjansen, men Liverpool slo tilbake og kunne ha tatt ledelsen tidlig i kampen da Andras Simon lurte offsidefella. Ungareren klarte å runde keeper, men fikk ballen for langt foran seg.

Spillet bølget frem og tilbake tidlig i kampen, og Frazier Campbell fikk en kjempesjanse til å gi Man Utd føringen. Det lave skuddet ble reddet på streken.

Etter en frenetisk åpning roet lagene seg etter hvert litt ned. United hadde ballen mest, men Liverpool virket farlige på kontringer. Det ble til slutt laget fra Manchester som tok ledelsen. Scoringen kom ved Tom Cleverley etter 28 minutter.

Jordy Brouwer var nær ved å utligne noen minutter senere, med en heading som gikk like utenfor bakre stolpe. Fem minutter før pause fikk så Nathan Eccleston satt inn utligningen med et fantastisk skudd fra distanse som suste inn i krysset.

Seks minutter etter pause tok imidlertid United igjen ledelsen, da David Gray avsluttet et hurtig angrep med å sette ballen i mål. Igjen misbrukte Brouwer en god mulighet til å utligne like etter at motstanderen hadde tatt ledelsen.

Tjue minutter før slutt hadde så Manchester United en kjempesjanse til å avgjøre kampen, men Campbell traff tverrliggeren. Like etterpå fant så Brouwer endelig veien til nettmaskene, da han headet et frispark i mål.

Kampen så ut til å gå til straffespark-konkurranse, men så avgjorde innbytter Danny Drinkwater det hele til Uniteds fordel bare tre minutter før slutt.

Lagene:

Liverpool: Bouzanis, Scott, Irwin, San Jose, Huth, Kelly, Lindfield, Eccleston (Amoo 83), Brouwer, Simon, Bruna (Kacaniklic 70). Ubenyttede reserver: Hansen, Metcalf, Pepper.

Manchester United: Zieler, Gray, R. Eckersley, Cathcart, Chester, Simpson, Possebon (Drinkwater 46), Gibson, Campbell, Cleverley, Hewson (Evans 88). Ubenyttede reserver: Derbyshire, Amos, Eikrem.