Kontraktsforhandlinger i Madrid i går

Kontraktsforhandlingene til Rafael Benitez fortsatte i Spania går. Rick Parry var nemlig på plass i Madrid for å holde samtaler med managerens representanter. Det melder Liverpool Echo.

Diskusjonene i går skal ha gått bra, og de to partene skal nå være enda nærmere en enighet. Men ifølge Echo må det ytterligere forhandlinger til før avtalen kan signeres.

Echo opplyser at Tom Hicks og George Gillett opprinnelig skal ha tilbudt Benitez en forlengelse av den nåværende avtalen med to år. Men amerikanerne skal nå ha returnert til forhandlingsbordet med et forbedret tilbud når det gjelder kontraktslengde.

Kilder som står Hicks nært uttaler til Echo at det nye tilbudet innebærer at Benitez vil sitte i managerstolen på Anfield frem til sommeren 2013. Altså en tre års forlengelse av kontrakten, slik som flere kilder har rapportert om de seneste dagene. Blant annet The Times og Guillem Balague.

Echo skriver at det fortsatt gjenstår å bli enige om flere detaljer før avtalen blir signert. Lønnen skal det imidlertid ikke herske uenighet om, slik det ble hevdet i flere tabloidmedier i forrige uke.