Korsbåndsskade for Skrtel

LFC bekrefter at Skrtel har pådratt seg en skade i det bakre korsbåndet i høyre kne. Usikkert hvor lenge slovaken blir på sidelinjen. Landslagssjefen bekymret. Banebytte for reservene.

Martin Skrtel måtte bæres av banen i gårsdagens 3-2-seier mot Manchester City. Liverpool FC bekrefter at midtstoperen har pådratt seg en skade i det bakre korsbåndet i høyre kne. Slovaken vil i løpet av de neste 24 timene få vite hvor langt skadeoppholdet vil bli.
- Martin gjennomgikk en såkalt scan i morges. Den viste skade på det bakre korsbåndet i hans høyre kne, uttaler pressetalsmann Ian Cotton til Liverpoolfc.tv.

- Han skal til en spesialist i morgen for å vurdere skadens omfang, og han vil da få nøyaktig begrep om tidsperspektivet før han kan være tilbake i spill igjen.

Bekymret landslagssjef
Slovakia landslagslege Peter Malinovksy snakket med Skrtel tidligere i dag, og han er meget bekymret på spillerens vegne.
- Jeg har allerede snakket med Martin. Han fortalte meg at han aldri tidligere hra opplevd slik smerte. Martin vil ha en MR-scan på mandag.

- Jeg vil helst ikke tenke på hvor lang tid han må oppholde seg på sidelinjen. Det kan bare være en uke, men det kan være mye lenger. Jeg vil ikke tenke på hva konsekvensene av denne skaden kan bli.

Banebytte for reservene
Liverpools reservelag møter Manchester Citys nest beste på bortebane i morgen. Først ble oppgjøret flyttet fra Regional Athletics Arena til Hyde United FCs Ewen Fields, men nå meldes det at kampen skal gå av stabelen på City of Manchester Stadium. Avspark kl. 20.00 norsk tid.