Kun poengdeling for U18

Liverpool juniorer møtte i går Newcastle på akademiet, og ingen av lagene klarte å få ballen i mål. Juniortrener McAuley var skuffet over kamputfallet.

Liverpool og Newcastle møttes på Newcastles akademi i går formiddag, og man håpet på å følge opp den fine 2-0 seieren mot Blackburn fra forrige helg. Slik gikk det dog ikke. Det var tøffe værforhold, og ingen av lagene klarte å få til noe skikkelig pasningsspill. Juniortrener  McAuley mente de røde hadde nok av sjanser til å avgjøre kampen.

- Det var skuffende å ikke vinne, for vi skapte noen store sjanser. Forholdene var ikke bra, for det var veldig vått og mye vind. Banen var tung, og vi fikk ikke til vårt vanlige pasningsspill, sier McAuley til Liverpoolfc.tv.

- Vi spilte tålig bra i førsteomgang, og Marvin Pourie, Nathan Eccleston og Shaun Highdale brente alle store sjanser. Newcastle hadde ballen mer i den andre omgangen, og Martin Hansen måtte gjøre noen gode redninger. Hele kampen sett under ett må jeg si at jeg er skuffet over at vi ikke vant kampen, avsluttet juniortreneren.

Liverpool stilte med følgende lag: Martin Hansen, Mattone Awang, Shane O'Connor, Steven Irwin, Joe Kennedy, Shaun Highdale, David Amoo, Astrit Ajdarevic, Marvin Pourie, Nathan Eccleston, Gary MacKay Steven (Alex Kacaniklic 70). Ubrukte reserver: Adam Dawson og Matty McGiveron.