Kuyt gleder seg til gjensyn med Riise

Dirk Kuyt gleder seg til gjensynet med John Arne Riise, når han og klubbkamerat Ryan Babel gjester Ullevaal onsdag kveld. Nederlenderne drømmer om ni poeng etter tre kamper.

Onsdag får Ullevaal-publikumet stifte nærmere bekjentskap med Dirk Kuyt og Ryan Babel, når Nederland gjester Norge til VM-kvalifiseringskamp. Kuyt sier til Dagbladet i dag at han ser frem til gjensynet med John Arne Riise.

Det er ikke bare på klubblaget Kuyt spiller høyreflanke om dagen, og således kan det bli flere tøffe dueller mellom de to gamle lagkameratene onsdag kveld.

-Jeg gleder meg til å møte John Arne igjen. Håper vi får tid til en prat også. Vi ble godt kjent. Han var en god lagkamerat, og er også en meget god kompis. Vi var mye sammen på fritida også. Blant annet spilte vi en del golf sammen. John Arne er ingen dårlig golfspiller. Han slo meg rett som det var. Jeg har noe å revansjere i Oslo, spøker Kuyt.

- John Arne er en veldig god spiller som ikke lar seg lure så lett. Dessuten kjenner han meg veldig godt fra tida vi hadde sammen i Liverpool. Men jeg kjenner ham også, og det er vel ikke sikkert at kampen blir avgjort i duellen mellom oss to, sier Kuyt til Dagbladet.

- Vi har fått den starten på VM-kvaliken vi trengte. Seks poeng på to kamper. Det ville være en drøm om vi sto med ni poeng onsdag kveld. Selvsagt går vi for det, sier 28-åringen.

- Vi vet godt hva vi går til i Norge. Å spille på Ullevaal er vanskelig. Veldig vanskelig. Det norske laget består av mye kvalitet, og jeg hørte at de spilte en god kamp i Skottland. 0-0 på Hampden Park er meget respektabelt.