Lange Peter avventer fremtid

Peter Crouch har fått en ny kontrakt på bordet, men skal vegre seg for å skrive under. Spissen er for lite på banen, og regner heller ikke med å spille fra start mot Arsenal i morgen.

Peter Crouch ble kåret til banens beste da Arsenal og Liverpool spilte uavgjort på Emirates sist lørdag, og Rafael Benitez berømmet angriperen for hans innstilling og innsats. Rafa forklarte også at man har gitt spilleren som har et år igjen av sin nåværende avtale på Anfield et nytt kontraktsforslag.

Etter bare å ha startet sin sjuende ligakamp denne sesongen mot Arsenal er imidlertid Peter avventende til hva han ønsker å gjøre i fremtiden. Uttalelser etter kampen på Emirates tar engelske aviser som et tegn på at han er på vei vekk fra Anfield, og Portsmouth er nevnt som en mulig ny arbeidsgiver. Ifølge The Times er Liverpools nr. 15 blitt tilbudt en forlengelse av sin nåværende kontrakt med et år.

- Jeg vil gjerne bli, det er en fantastisk klubb og jeg elsker alt rundt den, men jeg er nødt til å være realistisk, forklarer Peter Crouch om situasjonen i Liverpool.

- Hvis jeg skal ha en målsetning om å spille for England og utvikle min karriere, da må jeg spille regelmessig. For øyeblikket er ikke det tilfellet. Det kan være deprimerende og er noe jeg må vurdere. Det jeg nå kommer til å gjøre, hvis jeg blir tatt ut på laget i kamper framover, er å gi mitt beste og ta en avgjørelse til sommeren.

- Det virker ganske klart at jeg trolig ikke vil starte på tirsdag, hvis jeg er ærlig, uttaler Peter foran returmøtet mot Arsenal i Champions League. - Hvis manageren starter med en mann på topp ligger det an til å bli Fernando, og det er ikke mer enn rett og rimelig. Han har vært fantastisk denne sesongen.