Lee gleder seg til seriestart

Assistent-manager Sammy Lee gleder seg som en unge til seriestart. Mark Kennedy ser ut til å bli gjenforent med Robbie Fowler.

Rafael Benitez sin nye assistentmanager, Sammy Lee, gleder seg til sesongstart. Scouseren synes fotballivet er verdt å leve igjen etter en tung vinter.

- Jeg hatet tiden hvor jeg ikke var involvert i fotball. Jeg tror ikke jeg har vært så lenge borte fra fotballen siden jeg sluttet skolen, sier Lee om perioden etter at han ble sparket som manager i Bolton.

- Når du brenner for spillet er all tid der du står utenfor en lidelse. Jeg syntes det var veldig frustrerende, forteller scouseren til liverpoolfc.tv.

- Jeg kunne selvsagt gå og se på kamper, men jeg var ingen trivelig person å være i hus med denne perioden. Du har en tendens til å irritere de menneskene som står deg nærmest når du blir gående arbeidsledig på denne måten. Nå kan ikke den nye sesongen starte fort nok.

- Mye har forandret seg i Liverpool FC siden jeg spilte for klubben, men mange av grunnprinsippene er fortsatt de samme. Det handler om å ha de beste spillerne, og jeg føler at Liverpool nå har sin beste tropp på mange år.

- Jeg skygger ikke unna forventningene til oss. Ingen i fotball satser på andreplasser. Det er ingen grunn til at vi ikke skal sikte mot toppen, men vi kommer ikke til å love noe som helst, og si at vi skal gjøre ditt og datt. Vi kjenner spillet. Andre lag vil også forsøke å forbedre sine tropper. Det jeg kan love er at alle jobber febrilsk i kulissene for å nå de målene vi setter oss.

- Min tid i Bolton vil utvilsomt hjelpe meg til å bli en bedre trener. Jeg var stolt og beæret over å få den jobben, og jeg var dypt skuffet over at det ikke gikk bra. Jeg skulle ønsket at jeg fikk lenger tid, men faktum var at vi kun tok fem poeng på ni kamper. Derfor forstår jeg at jeg fikk sparken. Bolton-fansen var fantastiske mot meg, min familie og mine spillere, i min tid i klubben.

- Jeg er fortsatt ganske ung, og opplevelsen i Bolton har ikke minsket mine ambisjoner om å bli manager. Men nå fokuserer jeg kun på Liverpool, og ønsker å oppnå suksess her, avslutter Lee.

Kennedy blir lagkamerat med Fowler?
Tidligere Liverpool-ving Mark Kennedy skal være i ferd med å slutte seg til Cardiff City, melder Wales Online. 32-åringen spilte sju kamper for Crystal Palace sist sesong, den siste av disse i november. Kennedy skal ha blitt enig med Cardiff om personlige betingelser, og skal nå gjennom legetesten. Cardiff vil ikke behøve å betale Palace noe overgangsbeløp for en spiller som har 34 landskamper for Irland.

Mark Kennedy ble den dyreste tenåring i britisk fotball da han sluttet seg til Liverpool fra Millwall for £1.5M i 1995. Nå kan han altså bli gjenforent med Robbie Fowler i Cardiff. En spiller som han spilte sammen med på Anfield.