Legende forventer høyt tempo

Ian Rush tror det blir helrødt trykk helt fra start mot Arsenal. Rushie berømmer debut av Plessis og mener bortekamp kan bli viktig om 4.plassen. Gillett kommer, mens Hicks ser baseball.

- Få publikum i gang
Begge managerne bedyrer foran kveldens møte på Anfield at både Liverpool og Arsenal vil angripe, og gå for seier. Det som er sikkert er at gjestene fra London må score for å gå videre, mens vertene har fordelen av en fullsatt hjemmearena. Det siste mener ikke minst Ian Rush er viktig å utnytte.

Tidenes mestscorende i LFC sier i sin spalte i Liverpool Echo at det er viktig for de røde at man kan holde stemningen og trykket oppe ved en fartsfylt og offensiv start.

- Liverpool kan ikke tenke på at de har et bortemål og dermed gå videre ved en målløs kamp, og jeg er sikker på at det vil de heller ikke gjøre. Jeg føler det er avgjørende at vi går ut i et høyt tempo helt fra avspark.

- Det betalte seg i tidligere klassikere mot Chelsea og Juventus, og hvis guttene angriper The Gunners fra start av vil det sørge for at publikum bare vil holde det gående. Det vil være nettopp hva vi behøver.

- Vi må ikke stå og vente på at ting skal skje, vi må ut av startblokkene umiddelbart.

- Det sier seg selv at en også må passe på Arsenal ? de er utmerkede til å spille kontringsfotball og er trolig et bedre lag borte enn hjemme. En skal huske at de kom tilbake mot Bolton etter å ha ligget under med to mål og spilte med ti mann, slik at vi må være på vårt beste.

- Ved hjelp av fansen vil jeg likevel si at Liverpool nå har et lite overtak.

---

- Hvis du får sjansen til debutere for en klubb som Liverpool, da er følelsen en blanding av nerver og spenning. Den muligheten du har ventet på er plutselig der og du ønsker å ta vare på sjansen med begge hender.

- Damien Plessis gjorde utvilsomt det mot Arsenal på lørdag.

- Han vartet opp med bra pasningsspill, han taklet og fant gode posisjoner uten å mase. Hvis noen hadde sagt til en vilt fremme at det var en spiller ute på banen som hadde sin debut ville man aldri gjettet at det var den 20-årige franskmannen. Det var en meget oppløftende debut.

---

- Kampen om fjerdeplassen er ikke over, men lørdagens poeng på Emirates kan bli et veldig viktig ett. Selv om Everton nå skulle vinne en kamp, og Liverpool tape, vil bedre målforskjell gjøre at de blå fortsatt er under oss på tabellen.

- Jeg forventer nå at vi greier å sikre den siste kvalifiseringsplassen til Champions League, men det er fortsatt en jobb igjen å gjøre.

---

George - ikke Tom
George Gillett vil være tilstede på Anfield i kveld, sammen med sin sønn Foster Gillett som også er med i klubbens styre. Gillett skal holde flere møter i forkant av kampen, bl.a med den kommersielle direktøren Ian Ayre.

Tom Hicks har vært til stede på de to bortekampene mot Arsenal, men har nå reist hjem for å se sitt Texas Rangers åpne sesongen.

- Den første dagen av baseball-sesongen er som en nasjonal helligdag, forklarer Tom. - Jeg går aldri glipp av åpningskampen, men jeg vil ha på Liverpools kamp i min suite. Jeg overvar to glimrende kamper sist uke.

Tom Hicks jr skal ha meldt sin ankomst til Anfield i kveld.