Legende slakter eierne

Mark Lawrenson går i dag ut og slakter Tom Hicks og George Gillett, etter at det har kommet frem at de har holdt møter med Jurgen Klinsmann om managerjobben på Anfield.

Tidligere midtstopper i Liverpool på 80-tallet, Mark Lawrenson, går i dag ut og slakter Liverpools amerikanske eiere etter at det kom frem at amerikanerne har holdt møter med Jurgen Klinsmann - for å få tyskeren til å ta over dersom Benìtez skulle forlate klubben.

- Jeg mener noen av de tingene eierne gjør er helt merkelig, sier stopperen som har vant fem ligamesterskap med de røde på 80-tallet.

- De ønsket at Klinsmann skulle si "ja, jeg tar jobben dersom Benìtez går", men hvordan skulle det skje? Majoriteten av Liverpools supportere ønsker at Rafa skal bli. Laget får alltids god støtte på Anfield, og jeg tror supporterne vil støtte godt opp rundt laget mot Luton i morgen.

- Da disse to tok over klubben, var det meningen at de skulle klubben få en ny vår, og det skulle bygges en helt ny stadion, men ingenting har skjedd. Noen ganger lurer jeg på om venstrehånda ikke vet hva høyrehånden gjør, raser Lawrenson, som nå jobber som Premier League-ekspert i radiokanalen Today FM.