Legender støtter Liverpool

Phil Neal og Mark Lawrenson uttrykker sinne over at Steven Gerrard var nødt til å ta en lang biltur for å bevise at han var skadet. Flere utsolgte turer til Liverpool.

Krig mot England
Forholdet mellom Merseyside og det engelske landslaget og klubben Liverpool mot internasjonale kamper er ikke det beste, og det blir definitivt ikke bedre etter at Fabio Capello beordret Steven Gerrard ned til Englands leir nord for London for at man skulle kunne sjekke skaden til midtbanespilleren før avreise til Tyskland.

Underforstått tvilte Capello på hvor reell skaden til Gerrard var etter kampen mot Bolton på lørdag, og han gjorde det samme med Frank Lampard mot Chelsea. Flere spillere fra Manchester United ble imidlertid værende i Manchester, noe Phil Neal antyder kan være en forskjellsbehandling. En annen tidligere storspiller, Mark Lawrenson, er også oppgitt over at Stevie G måtte ta bilen til London istedenfor at han kunne vært på Melwood for ytterligere behandling.

- Capello har utøvd sin autoritet, slår Phil Neal kort fast. Neal var i sin tid assisterende manager for England, etter selv om å ha spilt 50 ganger med løvene på brystet.

- Spørsmålet er imidlertid om andre spillere fra andre klubber og deres helsetilstand? Du undrer på om det er en regel som gjelder for alle.

- Regelverket sier at man har lov til å kalle inn Gerrard, men vi vet alle at Gerrard ønsker å spille for England så ofte han kan, sier Lawrenson.

- Han ønsker å bli en del av VM 2010 og har ingen ønsker om å risikere å ødelegge noen av sine sjanser i så måte.

- Nå måtte han melde seg til en kamp som han aldri kom til å spille i. Hvilken herlig fem timers kjøretur det ble!


Utsolgte turer
Våre fellesturer til Chelsea, Everton, Blackburn og Arsenal er utsolgt.

Sjekk oversikt over turer for å se hvilke kamper det er hvor Sabra har ledig plass.