Leicester låner Hobbs

Liverpool FC bekrefter at Jack Hobbs lånes ut til League One-klubben Leicester for hele kommende sesong. Gerrard mottok Honorary Fellowship.

Jack Hobbs skal spille på lån for Leicester hele 2008/09-sesongen. Låneavtalen gjelder frem til 9. mai 2009, skriver Liverpoolfc.tv. Sesongen i The Football League avsluttes helgen 2./3. mai. Leicester rykket ned til League One sist sesong. Midlands-klubben har aldri tidligere spilt så langt nede i divisjonssystemet.

19-åringen var leid ut til Scunthorpe (bildet) fra januar til mai forrige sesong. Under oppholdet på Glanford Park fikk han syv kamper fra start og to som innbytter. Han står bokført med en nettkjenning for "The Irons", mot Stoke.

Den tidligere Lincoln-spilleren ser frem til å spille under manager Nigel Pearson i Leicester.
- Jeg er veldig fornøyd med å ha underskrevet. Jeg kan ikke vente med å komme i gang, uttaler Hobbs.

- Liverpool har noen midstoppere i verdensklasse, så jeg snakket med sjefen. Han sa jeg stod fritt til å gå ut på lån og få litt erfaring.

- Leicester viste interesse. Jeg hadde ingen betenkligheter med å dra hit. Det er en stor klubb med en god manager og førsteklasses Premier League-fasiliteter.

- Jeg ønsker å hjelpe klubben tilbake til The Championship på første forsøk.

Hobbs har fått tildelt trøye nummer 25 hos "The Foxes".

Gerrard mottok Honorary Fellowship
Steven Gerrard mottok i dag et såkalt Honorary Fellowship under en seremoni i Liverpools anglikanske katedral. Som nevnt på mandag, æres han av Liverpool John Moores University (LJMU) for sine bidrag til fotballsporten på Merseyside.