Leto klar for Olympiakos

Argentinske Sebastian Leto skrev i dag under en avtale som binder ham til den greske toppklubben Olympiakos Pireus på lån de neste to sesongene. Det melder Sky Sports i ettermiddag.

Sebastian Leto skrev i dag under en to-årig låneavtale med de regjerende greske mestrene, Olympiakos Pireus. Dette melder Sky Sports.

Liverpool ble tvunget til å sende det 21 år gamle stortalentet ut på lån etter at han ble nektet arbeidstillatelse på grunn av at hans italienske pass ikke lenger var gyldig.

Rafael Benitez sa på møtet med myndighetene at en rekke klubber hadde vist interesse for Leto. Olympiakos trakk det lengste strået. Nå ser Sebastian fram til å spille i Hellas.

- Olympiakos er en utfordring for meg. Nå vet jeg at jeg vil være her i to år. Jeg har trent i to uker med Liverpool nå, så jeg er sikker på at jeg vil være klar til en ny sesong uansett hvor det måtte bli. Nå er det avklart, noe jeg setter pris på. Olympiakos er et ba lag, som vil være en reell utfordrer til den greske tittelen og i Champions League, sa Leto.

Det greske laget har en spansk trener i Ernesto Valverde, men om dette har spilt en rolle, sier Leto ingenting om.

- Laget har noen gode spillere, en velkjent trener og fanatiske supportere som alltid vil være inspirerende å spille foran, sier Leto som blant annet vil spille sammen med spanjolene Raul Bravo og Oscar.

Leto kom til Anfield for ett år siden, fra argentinske og fikk fire førstelagskamper for klubben siste sesong. Går alt etter planen returnerer han til Liverpool foran sesongen 2010/11.