Leto nær utlånsavtale med Olympiacos

Leto sliter med passproblemer. Rafa har rådet ham til å gå på lån til en annen klubb for ett år. Leto foretrekker Olympiacos fremfor klubber Italia og Spania.

Sebastian Leto bekrefter at han er nær en utlånsavtale med Olympiacos. Leto har fått beskjed av Rafael Benítez om at han kan lånes ut. Argentineren har verken spilt for førstelaget eller reservene siden desember grunnet passproblemer. 21-åringen har et italiensk pass som gir ham arbeidstillatelse i England, men italienske myndigheter etterforsker gyldigheten en rekke statsborgerskap, skriver skysports.com

Kantspillere har snakket med Olympiacos-trener Ernesto Valverde, og innrømmer at en overgang til gresk fotball er av interesse.
- Jeg har snakket med folk i klubben [Liverpool]. Vår avgjørelse er å forlate klubben for å spille et annet sted på lån i én sesong, forteller Leto til greske SportDay.

- Jeg må spille fotball neste sesong.

- Min agent er i Athen. De snakker med Olympiacos om min låneavtale.

- Deres manager, Ernesto Valverdo [fra Spania, red.anm] , ringte meg. Han fortalte at han er svært interessert å ha meg på laget. Han fortalte meg om hans tanker. For meg er det virkelig viktig å ha en trener som snakker språket mitt.

- Jeg snakket med noen venner som vet alt om Olympiacos. De sa til meg at det er den største klubben i Hellas, at de alltid vinner liagen og at  de alltid spiller Champions League.

- Jeg har hørt mye om fansen i Olympiacos. Jeg vet at Galletti, Ledesma og Belluschi spiller i Olympiacos. De er veldig gode, og de er spillere på landslagsnivå.

- Jeg har noen tilbud fra Italia og Spania, men Olympiacos er den beste klubben for meg i øyeblikket.

Leto har fått forsikringer av Rafael Benítez om at han har en fremtid i Liverpool. Han bare håper at passproblemene kan bli løst.
- Jeg venter fremdeles på EU-passet. Liverpool kommer til å vente på det frem til 31. juli.

- Selvsagt er drømmen min å spille fotball her i Liverpool. Jeg snakket med Rafa Benítez. Han fortalte meg at han ønsker meg her, men jeg kan ikke være her uten passet.

- Han rådet meg til å reise et annet sted for én sesong, for så å returnere neste sommer.