Leto utlånt i en sesong

Liverpool bekrefter at Sebastian Leto vil være utlånt til Olympiacos fram til neste sommer. Trekløver starter kampen om olympiske medaljer i morgen.

Ikke to år for Leto
Liverpool melder på sin hjemmeside i dag at Sebastian Leto er lånt ut for et år til greske Olympiacos, og ikke to som det tidligere er blitt rapportert. Kontrakten til argentineren løper ut 30.juni 2009.

- Olympicas er et stort lag som kjemper om titler hvert år i Hellas og i Champions League. Laget har noen gode spillere, en velkjent trener og fanatiske supportere som alltid innspirer dem, sier 21-årige Leto.

Spilleren fikk ikke innvilget arbeidstillatelse for spill med Liverpool, slik at det var en nødvendighet at han måtte vekk fra Anfield for å spille fotball den kommende sesongen.


Lucas først ute i OL
I morgen starter fotballturneringen i de olympiske leker i Beijing. I løpet av noen sene formiddags- og tidlige ettermiddagstimer vil både Lucas, Javier Mascherano og Ryan Babel være i aksjon.

Brasil og Lucas spiller mot Belgia kl 11.00 i gruppe C, hvor også Kina og New Zealand holder til.

Argentina og Mascherano møter Elfenbenskysten kl 13.45 i gruppe A, hvor Australia og Serbia også holder hus.

Nederland og Ryan Babel spiller mot Nigeria i gruppe B, og de starter også kl 13.45. Japan og USA er de to andre lagene i denne gruppa.

Sjekk vår TV-liste for hvor man kan se hva.