LFC og EFC fordømmer hooligan-spill

Liverpool FC og Everton FC fordømmer et firma som har lansert en internettside med et hooligan-spill der samtlige Premier League-klubber er involvert.

Liverpool FC og Everton FC går i dag ut og fordømmer et internett-spill som forherliger hooliganisme. Spillet "Little Hooliganz" har allerede 18 000 brukere. I spillet kan man kjøpe ulike våpen og kjempe mot rivaliserende fans. Spillet, som ble lansert i forrige uke, er basert på Premier League-klubbene, og alle klubbene i den engelske toppdivisjonen har hver sin hooligan-gruppe. Liverpools gruppe er galt "Liverpool Lion Leaders", mens Evertons gruppe er kalt "Everton Elephant Eaters".

- Klubben kjenner ikke til spillet, men vi ønsker å fordømme alt som forsøker å promotere vold, sier Liverpools pressetalsmann Ian Cotton til Liverpool Daily Post.

- Du blir bare forbauset over idioter som lager nettsider som dette. Det er en skam at dette har blitt linket til Everton FC, og vi vil kontakte folkene bak dette for å få navnet vårt fjernet fra siden. Vi vil ikke ha noe med dette å gjøre, uttaler Everton-talsmann Ian Ross.