LFC til København neste sommer

Etter det vi forstår skal Liverpool spille pre-season kamp mot Brøndby sommeren 2009. Xabi Alonso øverst på ønskelisten til Barcelona. Portsmouth forhandler ikke med Peter Crouch.

Skandinavisk besøk
Da Brøndby solgte Daniel Agger til Liverpool, skal danskene ha fått med i avtalen at de røde skulle komme tilbake for å spille privatkamp mot det tidligere storlaget i dansk fotball. Kilder i Brøndby som liverpool.no har vært i kontakt med sier at denne kampen vil bli spilt foran sesongen 2009/10. Det har flere ganger vært snakk om at Liverpool skal komme på skandinavisk besøk og Stavanger og Viking prøvde hardt på å få til en kamp i år, men det at Benitez skal lede sine menn i kvalifisering til Champions League skrinla de planene. Nå får vi håpe at det i det minste blir en kamp i den danske hovedstaden til neste år.


Barca vil at Xabi skal erstatte Deco
Ifølge den spanske storavisen AS er Xabi Alonso øverst på den ønskelisten som Barcelona har satt opp for å erstatte Deco. Tidligere rykter om at Real Madrid skal prøve å sikre seg midtbanespilleren virker å være grunnløse, men baskerfamilien Alonso har sterkere bånd til Nou Camp. Faren til Xabi, Periko Alonso, spilte for Barcelona i årene 1982-85.

Xabi Alonso har selv sagt at han ikke har noen ønsker om å forlate Anfield, og med en kontrakt fram til 2012 vil Liverpool uansett ha et sterkt forhandlingsgrunnlag dersom storklubbene er villig til å legge store sjekker på bordet.


Pompey avviser spekulasjoner
Portsmouth har gått til det skrittet å benekte avisrykter som fortalte at man var i forhandlinger med Liverpool om et kjøp av Peter Crouch.

- Det er nonsens å si at vi hadde forhandlinger om å kunne kjøpe ham i går kveld, sier daglig leder Peter Storrie hos Portsmouth.

- Vi konsenterer oss alle om FA-Cup finalen.

Det kan være grunn til å legge til at Portsmouth ikke benektet at man kunne være interessert i å kjøpe Crouch.