LFC uten bud på Ramsey

Liverpool Echo tror ikke at de røde vil komme med noe offisielt bud på stortalentet Aaron Ramsey. £6M kontant for Andrea Dossena. Liverpool har sagt nei til første bud på Riise.

De røde trekker seg fra transferkamp
Manchester United, Arsenal og Everton skal ha blitt enig med Cardiff om en overgangsum på £5M for 17-årige Aaron Ramsey, og selv om Liverpool også var interessert forventes det ikke at man kommer med noe bud fra Anfield. Dette skriver Tony Barrett i Liverpool Echo.

De røde skal ha fått avslag på tidligere henvendelser hvor man ønsket å betale beløpet over tid, og at det også kunne være involvert spillere fra Liverpool som gikk på lån til Cardiff. Rafael Benitez skal imidlertid ikke være villig til å bruke £5M av årets transferbudsjett på en ung og sentral midtbanespiller når hovedfokus er å styrke lagets flanker både i forsvar og på midtbanen.

Philipp Degen er allerede klar på Bosman, og en venter på at overgangen til Andrea Dossena (bildet) fra Udinese skal bli fullført. Dossena hadde i går sin legetest på Merseyside. Ifølge Echo skal Liverpool betale £6M for spilleren, i tillegg til diverse klausuler som gjør at beløpet kan øke med ytterligere £1M ved antall kamper etc.

Lokalavisen skriver også at Roma har lagt inn sitt første bud for John Arne Riise, men at dette er blitt avslått fra Anfield.

En annen spiller som er på vei ut er Peter Crouch. Manager Harry Redknapp hos Portsmouth sier at de vil være interessert hvis beløpet er i nærheten av £10M. Aston Villa er også nevnt som en mulig ny klubb, da muligens i forbindelse med en avtale som tar Gareth Barry til Liverpool.