LFC vil legge press på Villa

Det er ventet at Liverpool vil komme med sitt fjerde, og siste bud, på Gareth Barry denne uka, og stille et ultimatum til Aston Villa for en spiller som ønsker seg vekk fra Villa Park.

Engelske aviser hevder at Aston Villa forlanger £18-20M for Gareth Barry, og at det er et beløp nokså langt unna hva Liverpool ønsker å betale for kapteinen på Villa Park.

De røde skal ha lagt inn, og fått avslått, bud på £10M, £12M og £13M. Det er ventet at man fra Anfield nå vil komme med et siste bud på £14-15M, og at man vil gi Aston Villa en frist til å svare.

Manager Martin O'Neill har selv bekreftet at Gareth Barry ønsker å spille Champions League fotball for Liverpool, og klubben virker å innse at man ikke vil være tjent med en spiller som vil vekk. Steve Sidwell fra Chelsea er en spiller man synes å ha i tankene for delvis å kunne fylle hullet etter Barry.

Et siste bud fra Liverpool kan fremprovosere en situasjon hvor spilleren selv går offentlig ut og bekrefter at han har lagt inn en transfersøknad.