Liker å spille på Anfield

Carra avviser at spillerne ikke håndterer presset foran egne fans. Rush meget kritisk til Liverpools spill. Laget trenger flere målscorere. Collymore savner kantspillet. Grimsby håper på Fowler.

Liverpool spilte målløst for andre hjemmekamp på rad ligaen da West Ham besøkte Anfield i går. Jamie Carragher avviser at spillerne ikke håndterer presset foran egne fans. 30-åringen peker på Liverpools gode hjemmestatistikk det siste året, noe som viser at de røde er ubeseiret i ligaen på Anfield.
- Jeg elsker å spille på Anfield. Vi har hatt noen flotte kvelder, jeg er sikker på at det vil fortsette, uttaler Carragher til Liverpool Echo.

- Det er bare det at vi må gjøre mer. Det har ingenting med at vi spiller på Anfield. Det er bare noe vi er nødt til å overvinne. Men på den andre siden er det nå nesten et år siden vi ble slått hjemme. Det er ikke dårlig.

- Vår hjemmestatistikk har vært god de siste 12-18 månedene, men nå må begynne å snu disse uavgjorte til seirer.

Rush skuffet over Liverpool
Spisslegenden Ian Rush er ikke særlig imponert over det Liverpool presterer om dagen.
- Liverpool har inntatt første plassen i ligaen, men det var en ny, veldig skuffende forestilling. Det er klart at det er problemer med laget i øyeblikket, skriver Rush i Liverpool Echo.

- Det var ikke nok trykk, og spesielt ikke nok kreativitet. De røde slet med å finne samspill og flyt, noe som har blitt vist frem tidligere denne sesongen. Igjen mislyktes man med å bryte ned et lag vi forventes å beseire uten mye oppstyr.

- Honnør til West Ham til en viss grad fordi de gjorde det ganske bra. De skapte noen sjanser på egenhånd. Det er klart at de har jobbet med forsvarsspillet under Zola. De prøvde å holde nullen.

- Men de er ikke et topplag. Det var ikke som gårsdagens kamp var lik kampen mot Stoke, da de la alle dypt bak ballen og vi skapte sjanse etter sjanse som ble forspilt.

- Du får mulighet til å spille fotball mot et lag som West Ham, men vi spilte i rykk og napp i går.

- Vi hadde perioder. Jeg vet at vi kunne ha scoret på noen av sjansene, men det fantes aldri skikkelig tro eller selvtillit til at vi skulle klare å utkjempe dem og bryte dem ned. Det var en kveld hvor alt ble gjort mer i håp enn forventninger.

- Enda en frustrasjon var at da plan A ikke fungerte, så det ikke ut til at vi hadde en plan B til å åpne opp West Ham. Et par bytter ble gjort. Ngog og Babel kom inn, men det så ikke ut til å ha den innvirkningen som vi alle håpet å se.

- Det er i slike øyeblikk at man finner ut om spillerne i stallen. Rafa Benítez vil fortelle dem at de skal beholde troen på seg selv, være mentalt sterke og holde sammen som spillerstall. Det er ikke tid for folk å føle seg slitne eller synes synd på seg selv. Heller ikke tid for disharmoni eller å peke ut enkeltindivider.

- Det er i motgang du lærer mest om spillerne dine. Du ser hvem som nekter å gi seg og står opp for utfordringen. Så vi vil finne ut hvem som er store menn og har viljestyrke i denne troppen. La oss håpe at det er alle.

- Liverpool er på topp, men ingen er glade. Det er fordi vi er bedre enn dette. Laget har bevist det med andre resultater og prestasjoner denne sesongen.

Ian Rush savner at flere spillere enn Fernando Torres og Steven Gerrard tegner seg på scoringslista.
- Frykten er at det ikke er nok målscorere i laget dersom Fernando Torres eller Steven Gerrard ikke treffer nettmaskene. Det er et tema. Andre spillere må heve seg og sørge for at ting skjer på det området. Topplagene har behov for at scoringer kommer fra andre steder på banen. Det er på tide at vi ser andre spillere forbedre målkontoen. Det er viktig at målene fyker inn fra andre nå.

Collymore savner kantspillet
Stan Collymore er enda en tidligere Liverpool-spiller som er bekymret for de rødes spill om dagen. Han savner et bedre kantspill.
- Jeg tror Liverpool har slitt med bredden i spillet de siste to eller tre sesongene. Lag vil komme til Anfield med to firere, som de har gjort i 20, 30, 40 år, forteller Stan Collymore til Setanta.

- Stoke gjorde det veldig bra denne sesongen, Fulham og nå West Ham. De brakte inn Albert Riera, men hvor mange innlegg har han lagt inn i og rundt straffefeltet? Ingen.

- De har Dirk Kuyt som har blitt en defensiv midtbanespiller, som jobber godt i Champions league når det er gode lag som prøver å sette deg tilbake.

- Akkurat som Chelsea i det siste, spiller Liverpool veldig, veldig trangt med mange dueller rundt straffefeltet.

- Gå bredt, gå til dødlinjen og slå innlegg tilbake. Jeg føler med Robbie Keane. Han får ikke de ballene mot seg, noe som er spillet hans. 

Grimsby håper på Fowler
Grimsby-formann John Fenty mener det er et lite håp om at Robbie Fowler kan havne i League Two-klubben. 33-åringens kontrakt med Blackburn utløper i slutten av måneden. Fenty håper at Fowler vil overraske med en overgang til Blundell Park. Spissen kjenner Grimsby-manager Mike Newell godt, noe som har ført til samtaler om en mulig avtale.
- Manageren hadde noen samtaler med Robbie. Han spurte meg om vi kunne ta det opp for å få Robbie inn i en spiller/trener-rolle, uttaler Fenty.

Grimsby ligger på 22.plass, plassen over nedrykksstreken, i League Two. "The Mariners" har sanket ti poeng på 18 kamper.