Liverpool benekter Lawrensons påstander

Liverpool FC benekter Mark Lawrensons påstander om at klubben vil forsøke å selge Robbie Keane under transfervinduet i januar. Det melder The Guardian.

Lawrenson hevdet at han hadde diskutert Keanes situasjon med Liverpool-kaptein Steven Gerrard. Til en irsk radiostasjon uttalte Lawrenson at Gerrard fryktet for Keanes fremtid på Anfield.

- Jeg hater å avsløre kilden, men jeg tok en drink med Steven Gerrard på lørdag, og vi snakket om Keane. De har samme agent, og Gerrard tror at Keane vil bli solgt i januar, uttalte Lawrenson til The Last Word på Today FM.

Gerrard og Keanes agent, Struan Marshall, skal ha nektet å kommentere Lawrensons uttalelse, men Liverpool FC har gått ut og benektet den tidligere midtstopperens påstander.

- Mark Lawrensons bemerkning er hans tolkning av en privat samtale mellom ham og Steven Gerrard. Bemerkningen er ingen nøyaktig gjengivelse av Steven Gerrards mening om saken, og stemmer ikke overens med hvordan Steven husker samtalen, uttaler en talsmann for Liverpool FC til Andy Hunter i The Guardian.