Liverpool ble quiz-mestere

De røde hadde flest deltakere da Supporterunionen for britisk fotball inviterte til quiz, og et forsterket Liverpool 3 gikk helt til topps i den knivskarpe konkurransen.

Liverpool stilte med tre lag da Supporterunionen inviterte til sin etter hvert årlige quiz-konkurranse på Two Dogs i Oslo.

Dag Solheim og Øyvind Johannessen fra Canal+, og Ray Tørnquist og Trond Fuhre fra SBF hadde lagd mange varierte og interessante spørsmål med ord, film og bilder og med en vanskelighetsgrad som må betegnes som høy.

Programleder Solheim skrøt etterpå over høy kvalitet på lagene, på konkurransen som var delt inn i fire deler.

Vi har dessverre ikke alle spørsmålene fortsatt tilgjengelige, men en del var for eksempel: Nevn spillernes spiller og spillernes unge spiller for årene 1974-1978, Hvem var tapende finalist i FA-Cup finalene 1983-1987, nevn de 22 lagene og deres managere som var med i den første sesongen i Premier League, 1992-93. Og alt dette var selvfølgelig på tid.

Liverpool 3 vant med 94 poeng, foran West Ham (91) og Leicester (90). Liverpool 1 kom på den forhatte fjerdeplassen og røde supportere hadde også ytterligere et lag med i konkurransen.

Liverpool 3 bestod av Håvard Nordlie og Henrik Eide, sammen med kjente Knut Espen Svegaarden fra Manchester City og VG. Svea, som har jevnlige bidrag på Stolpeskudd i The Kopite, må nok betegnes som en solid forsterkning.



Vinnerlaget til Liverpool / Manchester City, flankert av Dag Solheim og Øyvind Johannessen fra Canal+.