Liverpool brakte Inter ut av stilen

Inter har opplevd en formsvikt etter at de tapte på Anfield. Den tidligere storspilleren Marco Tardelli tror det blir vanskelig for hans gamle klubb å gå videre. Babel tror på fjerdeplass.

2-0 tapet for Liverpool på Anfield virker å ha distrahert Inter. Det innrømmer til og med klubbens president, Massimo Moratti. Serie A-lederen har ikke klart å vinne noen av sine tre kamper etter at de tapte på Anfield 19.februar. Etter gårsdagens 1-0 tap for Napoli kan heller ikke serielederen fortsette å skryte av at man er ubeseiret i hjemlig liga.

- Den kommende kampen mot Liverpool har kanskje distrahert oss litt, ettersom den blir ansett som veldig viktig. Men det er ikke unormalt å tape en gang i blant. Jeg vil ikke lage noe drama av at vi tapte mot Napoli, sier Moratti til Reuters.

Som vi nevnte tidligere i dag, er man i Inter-leiren bekymret for at forsvareren Cristian Chivu ikke skal bli skadefri i tide til kampen mot Liverpool i neste uke. Fra før er det klart de må klare seg uten tre andre forsvarsspillere i skadede Walter Samuel og Ivan Cordoba, samt suspenderte Marco Materazzi.

Reuters melder også at spissene Julio Cruz og Zlatan Ibrahimovic, samt midtbanespillerne Cesar, Esteban Cambiasso og Dejan Stankovic, kjemper en kamp mot klokka for å bli skadefrie til Liverpool-kampen.

Inters tidligere midtbanestjerne Marco Tardelli mener at hans gamle klubb har et fjell å bestige mot engelskmennene. Han tror det blir veldig vanskelig for Inter å gå videre. Ikke minst med tanke på den nevnte formsvikten, som har medført at de ikke har vunnet noen av de fire siste kampene, og har tapt to av disse.

- Inter er i dårlig forfatning både fysisk og mentalt for øyeblikket, uttaler Tardelli til La Domenica Sportiva.

- Bare se på en kar som Vieria. Han er ikke i form i det hele tatt. Det kommer til å bli vanskelig for dem å finne formen til Liverpool-kampen, legger han til.

Babel tror på fjerdeplass
Mens italienerne allerede har begynt å prate om storkampen på Guiseppe Meazza i neste uke, er Liverpools spillere mer opptatt av den nært forestående hjemmekampen mot West Ham. Liverpools beste mot Bolton, Ryan Babel, tror at de røde kan vinne drakampen mot Everton om fjerdeplassen.

- Vi må fortsette å legge press på Everton. Jeg er sikker på at de vil avgi poeng frem mot sesongslutt. Klarer vi å fortsette og vinne, vil vi ta fjerdeplassen, sier 21-åringen til Press Association.

Nederlenderen gjorde i går sitt åttende mål for Liverpool etter £11.5M-overgangen fra Ajax.

- Jeg er glad for scoringen. Den vil gi meg mer selvtillit. Forhåpentligvis kan jeg spille enda bedre i de neste kampene.

Nå gjenstår det å se om Rafael Benitez velger å holde fast ved det laget som slo Bolton, eller om han velger å starte med noen av de spillerne som ble hvilt på Reebok i den kommende kampen mot The Hammers. Yossi Benayoun, John Arne Riise, Alvaro Arbeloa og Peter Crouch startet alle på benken mot Bolton, og er således uthvilte med tanke på onsdagens kamp.