Liverpool gir seg ikke

Liverpool Daily Post hevder at Liverpool FC ikke har gitt opp kampen om å kjøpe Gareth Barry. The Guardian tror Barry kan ende opp med å legge inn en transfersøknad. ”Flo” ønsker LFC. Tap for AFC.

Flere engelske aviser blir mer og mer sikre på at Gareth Barry til slutt ender opp i Liverpool. De røde vil forsøke å gjenopplive transfersagaen om Gareth Barry til tross for at Aston Villa la saken død i går. Anfield-klubben var nær ved å komme til enighet om spilleren. De amerikanske eierne, Tom Hicks og George Gillett, sto beredt til å gi klar signal for en overgang på £18M i kontanter, skriver Liverpool Daily Post.

Villa kom imidlertid med en pressemelding om at alle forhandlinger var lagt til side etter at fristen kl. 17.00 lokal tid var passert.

De antatte spillersalgene som Liverpool tilsynelatende trengte å gjennomføre for å finansiere overgangen er ikke unnagjort. Rafael Benítez' er nå utrustet med pengene, og håper at Villa vil gi etter, slik at Barry kan få oppfylt sine ambisjoner om spill i Champions League. Det vil styrke hans bestemthet på å hente et av sommerens transfermål.

Liverpool Daily Post mener også at det siste hinderet handlet om hvordan avtalen skulle struktureres. Og Barry skal være mer ivrig enn noen gang for å få gjennomført klubbskiftet etter at det nærmest ble klart i går. Villa skal være fullstendig klar over at det vil bli svært vanskeig å garantere at Englandspilleren fortsatt er på Villa Park etter at overgangsvinduet stenger 1. september.

Gareth Barry vet nå at Liverpool kan matche Aston Villas prisforlangende. The Guardian tror at Gareth Barry vil snakke med Martin O'Neill i løpet av dagen, og legge frem sine synspunkter. Han kan til og med komme til å legge inn en transfersøknad, noe han foreløpig ikke har følt vært nødvendig hittil. Liverpools forventes å oppmuntre Barry til å gå den veien, selv om det ikke er sikkert at Martin O'Neill vil gi etter. Aston Villa-manageren har vært temmelig sta helt siden Liverpool viste sin interesse etter sesongslutt. Guardian skriver også at Rafa overbviste Gillett og Hicks til å godkjenne en overgang uten å være nødt til å foreta et salg først. Liverpool kan spørre seg hvorfor Villa var så oppsatt på en frist som ikke har noe relevans til overgangsvinduet, mens Barry kan være bekymret over at Liverpool ikke agerte før.

"Flo" ønsker Liverpool
Florent Sinama-Pongolle innrømmer at han gjerne ønsker å møte Liverpool i kvalifisering til Champions League. Den tidligere Liverpool-spilleren signerte for Atlético Madrid i sommer. Madrid-klubben er et av de useedete lagene Liverpool kan bli trukket i 3.kvalifiseringsrunde.
- Selvsagt ville jeg like det, uttaler Florent Sianam-Pongolle.

- Det handler ikke om revansje for meg. Det hører allerede langt tilbake i fortiden til.

- Jeg startet med å spille mange kamper der, men så pådro jeg meg en kneskade. Da tok alt slutt. Liverpool ville vært fint, men også Marseille, Juventus... Hvis vi møter Liverpool, så er det fint.

- Det er slike kamper alle ønsker å se.

Tap for AFC Liverpool
AFC Liverpool tapte 1-4 borte mot Vauxhall Motors i en treningskamp i går. James Dever scoret gjestenes mål.