Liverpool har akseptert bud fra Roma

The Guardian melder at Liverpool har akseptert et bud fra Roma på John Arne Riise. Mascherano ut med skade da Argentina slet mot Ecuador. Ingen nyttårsrunde i Premier League.

Velinformerte Andy Hunter i The Guardian skriver i dag at Liverpool har akseptert et bud fra Roma på John Arne Riise. Overgangssummen kan passere £4M, avhengig av antall kamper sunnmøringen spiller for Serie A-klubben og italienernes sportslige suksess i løpet av venstrebackens kontraktstid. Dermed er det mye som tyder på at den italienske hovedstaden blir Riises neste tilholdssted.

Mascherano ut med skade
Javier Mascherano ble byttet ut allerede etter 63 minutter, da Argentina hadde sin fulle hyre med å ta poeng fra vesle Ecuador i en VM-kvalifiseringskamp hjemme i Buenos Aires sent i går kveld. Liverpools midtbanespiller skal ha fått seg en smell i en duell med en Ecuador-forsvarer, og det var årsaken til at han ble byttet ut så tidlig. 

Ecuador tok ledelsen bare fem minutter etter at Mascherano forlot banen, og Argentina klarte ikke å utligne til 1-1 før fire minutter på overtid. Argentinerne ligger nå tre poeng bak ledende Paraguay i gruppen, og står foran en meget viktig kamp mot Brasil kommende onsdag.

Terminlisten kommer i dag
Terminlisten for Premier League legges ut kl 11.00 norsk tid i dag, og det går mot en usedvanlig sen ligaavslutning og ditto FA-cupfinale. Siste spillerunde i Premier League blir nemlig så sent som 23.mai 2009, mens FA-cupfinalen spilles en uke senere. Det ser heller ikke ut til å skulle spilles ligakamper den 31.desember eller 1.januar, noe som har vært en tradisjon i en årrekke.