Liverpool Res - Blackburn Res 0-1

En svak kamp av reservene, da et tidlig straffespark fra Blackburn ble avgjørende. Krisztian Nemeth ut med ny skade.

Liverpool: Péter Gulácsi, Emmanuel Gomis Mendy, Stephen Darby (Steven Irwin 46), Mikel San José Dominguez, Ronald Huth, Damien Plessis, Gerardo Bruna (Jordy Brouwer 73), Jay Spearing, Krisztián Németh, Daniel Pacheco, Vincent Weijl (Ryan Crowther 60).
Innbyttere: Martin Hansen, Daniel Ayala.

Blackburn: Mark Bunn, Tony Kane, Dean Winnard, Jonathan Flynn, Gavin Gunning, Alex Marrow, Alan Judge, Bryan Hodge, Josh O'Keefe, Aaron Doran, Andrew Haworth.
Innbyttere: Marcus Marshall, Bjørn Bussmann, Julio Santa Cruz, Jason Lowe, Jonathan Bateson.

6.min:
Pacheco slår en fin pasning ut mot Bruno til høyre. Han er i en bra skuddposisjon men velger i steden å spille tilbake til Dani, som heller svakt skyter utenfor fra 20 meter.

14.min: Dani Pacheco drar seg fint fra venstre og inn i midten, men skuddet går en meter utenfor den nærmeste stolpen.

17.min:  0-1 JUDGE str - Mendy gjør en unødvendig og klossete felling ute ved kanten av straffefeltet, og Alan Judge scorer sikkert på straffesparket.

22.min:
 Livlige Pacheco skaffer en corner som han tar selv. San Jose rager høyest men får ikke headingen under tverrliggeren.

24.min: Pacheco felles rett utenfor 16-meteren. Han tar selv frisparket, og selv om han får ballen over muren og mot hjørnet er skuddet alt for løst til å gi Bunn problemer.

30.min: Ny corner mot Mikel San Jose, denne gang mot den bakre stolpen, men spanjolen greier aldri å komme nok over ballen til å kunne hindre at den går over.

35.min: Blackburn prøver en kontring, men O'Keefe skyter over fra skrå vinkel og under press fra San Jose.

38.min:  Doran hos Blackburn må i dommerens bok etter en felling av Mendy.

En skuffende omgang for Liverpool på et nokså jevnt men hardt underlag. I hvor stor grad det påvirker pasningsspillet skal være usagt, men de røde sliter i alle fall med å få til noe kombinasjonsspill og der igjen sjanser. Til tross for at vi har notert flest muligheter for hjemmelaget har det vært en jevn omgang hvor et robust Blackburn hele tiden har vært med. Dani Pacheco var livlig den første halvdelen av 1.omgang, mens Krisztian Nemeth ikke har kommet med i spillet lengst fremme og vanligvis farlige Vincent Weijl har også vært anonym ute på venstrekanten. Det bør bli bedre i 2.omgang for Gary Abletts gutter.

46.min:
 Steven Irwin har kommet inn for Stephen Darby ved starten av 2.omgang.

49.min: Farlig angrep fra Blackburn, men Irwin får klarert inne i feltet.

52.min:  Et nytt vilt forsøk på å takle fra Emmanuel Mendy. Denne gang resultater det i et frispark som Blackburn ikke får noe ut av.

60.min:  Ryan Crowther inn for en anonym Vincent Weijl.

61.min:  Gunning hos Blackburn i boka for en felling bakfra på Pacheco.

Crowther har gått ut på høyrekanten, mens Bruna nå spiller venstreflanke.

63.min: Judge legger inn til O'Keefe inn i feltet, men spissen får ikke kontroll og San Jose kan klarere.

66.min:  Flynn får gult for å ha meid ned Nemeth. Mer temperatur i kampen nå, men ikke noe mer spill og sjanser.

67.min: Krisztian Nemeth viser seg fram for første gang med en fin vending inne i feltet, men får ballen litt for langt foran seg.

69.min: Pacheco får to skuddsjanser på kanten av straffefeltet, og det siste må keeperen strekke seg etter og redde.

73.min:  Brouwer inn for Bruna hos Liverpool.

75.min: Svakt forsvarspill av Liverpool gjør at Doran får en sjanse fra kort hold, men Gulacsi greier å slå ballen til corner.

78.min: Endelig litt skikkelig angrepspill fra Liverpool, da Pacheco spiller vegg med Brouwer, før skuddet blir blokkert til corner.

90+2.min: Frispark fra Pacheco finner San Jose på løp inne i feltet, men midtstopperen får bare lagt ballen på tvers av mål uten at noen røde får en avgjørende touch. Stor mulighet.

90+3.min:  Trist syn da Krisztian Nemeth synes å tråkke kraftig over på sin ankel, og må hinke av banen.

Gary Ablett sa før kampen at han trodde hans lag fortsatt hadde en sjanse til å vinne reserveligaen. Vi tviler på om han fortsatt sier dette etter denne kampen. I en sjansefattig kamp fikk Liverpool aldri noen rytme i sitt spill og det var langt mellom noe man kan kalle godt spill. Dani Pacheco viste noen glimt uten å kunne produsere tellende resultater, selv om det ble litt bedre da Jordy Brouwer kom inn og greide å holde litt på ballen lengst framme. Ellers var det svært få som fremhevet seg hos hjemmelaget. Keeper Gulacsi og midtstopperne San Jose og Huth gjorde en grei jobb, spesielt Mikel San Jose som også var en trussel på offensive dødballer. Krisztian Nemeth var rusten etter sitt skadeopphold på topp, og en krysser fingrene for at en ny skade tre minutter på overtid ikke betyr et nytt opphold for ungareren.