Liverpool Res - Chelsea Res 2-0

Liverpools reserver vant 2-0 mot Chelseas reservelag i en treningskamp på The Academy i Kirkby. Reservelagskampen mot City flyttes Oppdatert!

Gary Abletts mannskap kom sterkt tilbake etter et skuffende 1-2-tap mot Sunderland i forrige uke. Chelsea ble beseiret 2-0 på The Academy i Kirkby. Vincent Weijl (bildet) og Jordy Brouwer scoret hvert sitt mål i første omgang.

Seieren skal i følge nettstedet The Liverpoolway være meget fortjent, Venstreving Vincent Weijl ga rødtrøyene ledelsen med en volley etter flott pasning av Ryan Flynn, mens Brouwer utnyttet en forsvarstabbe fra gjestene til å doble ledelsen.

Det ble gjort flere bytter i pausen, så Nathan Eccleston og debutant Lauri Della Valle fikk spilt en omgang. Finnen kom nære på å score etter få minutter, da han fikk vist frem fart og styrke, men dessverre uten å få ballen mellom stengene. Dani Pacheco imponerte, og var nære på å score et flott individuelt mål, men traff tverrleggeren. Stephan Darby hadde også et skudd i treverket etter et godt løp bakfra.

Chelsea på sin side hadde også sine sjanser, men klarte aldri å overliste hverken Martin Hansen eller Peter Gulacsi, som begge hadde noen fine redninger.

Laget: Hansen (Gulacsi); Kelly, San Jose (Duran), Huth, Darby; Flynn (Simon), Spearing (Ayala), Bruna (Irwin), Weijl (Eccleston); Flora (Dalla Valle), Browuer (Pacheco).

Reservelagskampen mot City flyttes
Opprinnelig skulle hjemmemøtet med Manchester City i Warrington bli spilt tirsdag 10. februar 2009, men den kampen er nå flyttet til mandag 3. november, med avspark kl 20.00 norsk tid.